КУРАПРОКС Паста за зъби ЕНЗУКАЛ ЗЕРО 75мл | CURAPROX Toothpaste ENZYCAL ZERO 75ml
Кат. №
4743

Наличност: В наличност

Без флуорид.

чети още
10,25 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

CURAPROX Паста за зъби ЕНЗУКАЛ ЗЕРО е нежна паста без натриев флуорид. Премахва плаката и натрупания зъбен камъкРазпенващият агент натриев лаурилсулфат (SLS), който се съдържа в повечето пасти за зъби е заменен с неутрален, което предпазва оралната лигавица от раздразнения и помага при афти. Активната съставка в CURAPROX Паста за зъби ЕНЗУКАЛ ЗЕРО е лактопероксидазна система - три ензима, които подпомагат антибактериалната, антивирусната и противогъбичната активност на слюнката. Трите ензима присъстват естествено и в човешката слюнка, която е изключително ефикасна за възстановяване на зъбния емайл. Ензимите предпазват зъбите, венците, езика и устата от плака и бактерии. CURAPROX Паста за зъби ЕНЗУКАЛ ЗЕРО е изключително мека и без ментови масла. Крайният резултат е здрав и неувреден емайл, ефикасно почистени и подхранени с ензими зъби.

Не съдържа SLS, мента, флуорид.

Подходяща при хомеопатично лечение.

За деца и възрастни над 12 годишна възраст.


Начин на употреба

Пастата се използва 2-3 пъти на ден, препоръчително след хранене. За всекидневна употреба. Не повлиява хомеопатично лечение.

 

 

 

CURAPROX е швейцарска марка, която от 1972г. до днес осигурява перфектна устна хигиена. Оралното здраве е от съществено значение за здрави органи и здраво тяло и CURAPROX го знае. Положителните резултати след употреба на продуктите на CURAPROX са гарантирани и доказани във времето. Хигиената на зъбите е изключително лесна и дори забавна! Усетете разликата с CURAPROX! 

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Марка CURAPROX
Производител: CURAPROX
Страна производител: Швейцария
Продуктова серия ПАСТА ЗА ЗЪБИ
Подходящо за: Възрастни и юноши над 12 години
Предназначение: Анти-кариес, Анти-плака
С вкус на: Съставките си
Подходяща ли е при хомеопатично лечение? Да
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: КУРАПРОКС Паста за зъби ЕНЗУКАЛ ЗЕРО 75мл | CURAPROX Toothpaste ENZYCAL ZERO 75ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти