Безплатна доставка при поръчка над 70лв. (до 1кг.)
Кошница (0) 0,00 лв.
КУРАПРОКС Четка за зъби 1560 софт | CURAPROX Toothbrush 1560 soft

Детайли

КУРАПРОКС Четка за зъби 1560 софт е леко по-твърда четка за зъби от серията за перфектна устна хигиена. CURAPROX са специализирани и усъвършенствани четки, които се грижат за здравето и чистота на зъбите и венците. При изработката на влакната не се използва найлон, както при повечето четки, а влакна от CUREN, които са изключително нежни и фини и щадят емайла и венците. КУРАПРОКС Четка за зъби 1560 софт е с малка компактна глава, с която се достига и отстранява плаката от всички части на устата. Осмоъгълна дръжка, която помага правилно да се позиционира четката под ъгъл 45 градуса - половината върху венеца, половината върху зъба.

За всекидневна употреба. За деца и възрастни над 12 годишна възраст.

 

 

 

CURAPROX е швейцарска марка, която от 1972г. до днес осигурява перфектна устна хигиена. Оралното здраве е от съществено значение за здрави органи и здраво тяло и CURAPROX го знае. Положителните резултати след употреба на продуктите на CURAPROX са гарантирани и доказани във времето. Хигиената на зъбите е изключително лесна и дори забавна! Усетете разликата с CURAPROX! 

Допълнителна информация

Производител: CURAPROX
Страна производител: Швейцария
Продуктова серия ЧЕТКИ ЗА ЗЪБИ
Захранване: Механична (обикновена)
Твърдост на четката: Софт
Вид глава: Обикновена
Размер на четката: За възрастни (12+ години)
КУРАПРОКС Четка за зъби 1560 софт | CURAPROX Toothbrush 1560 soft

Подобни продукти

Напишете своето собствено мнение

Продуктите на тази страница не са предназначени да лекуват, диагностицират и/или предпазват от болести.
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна.