Безплатна доставка при поръчка над 70лв. (до 1кг.)
Кошница (0) 0,00 лв.
КУРАПРОКС Четка за зъби 5460 смарт ултра софт | CURAPROX Toothbrush 5460 smart ultra soft

Детайли

КУРАПРОКС Четка за зъби 5460 смарт ултра софт е подходяща за възрастни и деца над 6 годишна възраст. Изключително нежна, мека и ефективна четка с влакна от CUREN, а не от найлон! Влакната са с 0.08мм в диаметър - още по-фини и щадящи максимално емайла и венците. Ефективна почистваща повърхност, благодарение на гъсто разположените и многобройни влакна. КУРАПРОКС Четка за зъби 5460 смарт ултра софт е с осмоъгълна дръжка, която помага за правилното позициониране на четката под 45 градуса - половината върху венеца и половината върху зъба за по ефективно почистване на плаката.

 

 

 

CURAPROX е швейцарска марка, която от 1972г. до днес осигурява перфектна устна хигиена. Оралното здраве е от съществено значение за здрави органи и здраво тяло и CURAPROX го знае. Положителните резултати след употреба на продуктите на CURAPROX са гарантирани и доказани във времето. Хигиената на зъбите е изключително лесна и дори забавна! Усетете разликата с CURAPROX! 

Допълнителна информация

Производител: CURAPROX
Страна производител: Швейцария
Продуктова серия ЧЕТКИ ЗА ЗЪБИ
Захранване: Механична (обикновена)
Твърдост на четката: Ултра софт
Вид глава: Обикновена
Размер на четката: 6+ години, За възрастни (12+ години)
КУРАПРОКС Четка за зъби 5460 смарт ултра софт | CURAPROX Toothbrush 5460 smart ultra soft

Подобни продукти

Напишете своето собствено мнение

Продуктите на тази страница не са предназначени да лекуват, диагностицират и/или предпазват от болести.
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна.