КУРАПРОКС Паста за зъби ЕНЗИКАЛ 950 75мл | CURAPROX Toothpaste ENZYCAL 950 75ml
Кат. №
4742

Наличност: В наличност

Нежно почистване с намалено количество натриев флуорид.

чети още
11,99 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Паста за зъби ЕНЗУКАЛ 950 е уникална паста на марката CURAPROX, която работи за здравето на Вашите зъби. Разпенващият агент натриев лаурилсулфат (SLS), който се съдържа в повечето пасти за зъби е заменен с неутрален, което предпазва оралната лигавица от раздразнения и помага при афти. Лактопероксидазна система подпомага антибактериалната, антивирусната и противогъбичната активност на слюнката, както и поддържа потока на слюнка. CURAPROX Паста за зъби ЕНЗУКАЛ 950 притежава комбинация на три ензима в състава си, които присъстват и в човешката слюнка, която от своя страна е изключително ефикасна за възстановяване на зъбния емайл. Ензимите предпазват зъбите, венците, езика и устата от плака и бактерии. Количеството на натриев флуорид е намалено, затова тази паста е подходяща и за деца над 6 годиниCURAPROX Паста за зъби ЕНЗУКАЛ 950 е изключително нежна, с мек вкус. Крайният резултат е здрав и неувреден емайл, ефикасно почистени и подхранени с ензими зъби.

Не съдържа SLS и мента.

Подходяща при хомеопатично лечение.

За деца и възрастни над 6 годишна възраст. 


Начин на употреба

Пастата се използва 2-3 пъти на ден, препоръчително след хранене. За всекидневна употреба. Не повлиява хомеопатично лечение.

 

 

 

CURAPROX е швейцарска марка, която от 1972г. до днес осигурява перфектна устна хигиена. Оралното здраве е от съществено значение за здрави органи и здраво тяло и CURAPROX го знае. Положителните резултати след употреба на продуктите на CURAPROX са гарантирани и доказани във времето. Хигиената на зъбите е изключително лесна и дори забавна! Усетете разликата с CURAPROX! 

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Марка CURAPROX
Производител: CURAPROX
Страна производител: Швейцария
Продуктова серия ПАСТА ЗА ЗЪБИ
Подходящо за: Деца над 6 години
Предназначение: Анти-кариес, Анти-плака
С вкус на: Съставките си
Съдържание на флуорид: Да
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: КУРАПРОКС Паста за зъби ЕНЗИКАЛ 950 75мл | CURAPROX Toothpaste ENZYCAL 950 75ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти