Безплатна доставка при поръчка над 70лв. (до 1кг.)
Кошница (0) 0,00 лв.
ДР. БАРМАН Четка за зъби 12+ години | DR. BARMAN`S Superbrush 12+ years

Детайли

ДР. БАРМАН Четка за зъби 12+ е суперчетка, патентована и награждавана многократно! Тройната глава почиства безупречно зъбите, премахвайки повече плака за по-малко време. Влакната са меки и нежни към емайла и венците. Специфично насочените влакна са прецизирани за почистване по линията на венеца. ДР. БАРМАН Четка за зъби 12+ е препоръчвана от стоматолози и доказано призната за четка номер 1 в света!

Подходяща е за устна хигиена при носене на брекети.

Четката е много лесна и удобна, затова се препоръчва дори за пациенти с ограничена подвижност като Синдром на Даун, Аутизъм и др.


 

 

DR. BARMAN`S е норвежка марка продукти за орална хигиена, носеща името на своя създател - стоматологът Др. Ролф Барман. С над 40 годишния си опит в областта на стоматологията ДР. БАРМАН е пионер в създаването на дентални продукти. Хитовият и емблематичен продукт на марката е сензационната суперчетката за зъби от 1989г., която е патентована и награждавана многократно за своята ефективност. Най-разпознаваемите продукти на Dr. Barman са двуглавите и триглави четки за зъби. Висок клас дентални продукти за ценителите на добрата устна хигиена.

Допълнителна информация

Производител: Dr. Barman's
Страна производител: Норвегия
Продуктова серия ---
Захранване: Механична (обикновена)
Твърдост на четката: Софт
Вид глава: Триглава
Размер на четката: За възрастни (12+ години)
ДР. БАРМАН Четка за зъби 12+ години | DR. BARMAN`S Superbrush 12+ years

Подобни продукти

Напишете своето собствено мнение

Продуктите на тази страница не са предназначени да лекуват, диагностицират и/или предпазват от болести.
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна.