За Нас

Какво не сме ?

  • Не сме поредния онлайн магазин, който нахвърля някакви продукти и цели да продаде максимално количество от тях.
  • Не сме и поредния здравен портал, който публикува безполезна и остяряла информация.

Към какво се стремим ?

  • Да упралявате сами здравето си. На първо място се стремим да изградим доверие между нас и Вас. Това е първата и най-важна стъпка, за да гледате на нас като „Вашето здравно място“, където ще можете да управлявате своето здраве или просто да живеете по-здравословно.
  • Повишаване на общата здравна култура. Човек не се ражда научен. Факт е, че по време развитието си ние се учим постоянно. Но друг факт е, че много неща могат да останат скрити за нас. Именно и заради това нашата много голяма цел и мечта е да повишим здравната култура на населението, както и да успеем да го убедим в това, че профилактиката е най-доброто лечение.
  • Актуална информация и новости от света на медицината. В света на здравето и медицината нещата са прекалено динамични и днешната информация може да не е актуална утре. Затова и нашите медицински лица се опитват да дават максимално точна и актуална информация.
  • Обратната връзка. От изключително значение е да получаваме вашите впечатления, мнения и препоръки. Така ще може да ги обработим и това ще се отрази в по-доброто обслужване от наша страна.
  • Един профил много възможности. С елементарна регистрация, вие ще разполагате с пълния ресурс на сайта. Ще можете да си запазвате любими продукти, статии или да следите определени теми или рубрики, от които се интересувате. Също така ще следите прогреса си към идеалното за вас тегло. Не на последно място ще имате възможност да водите записки за вашия здравен проблем, като по този начин ще имате записки назад във времето и така ще оцените текущата терапия.
  • Изгодни цени на предлаганите продукти. Ценоообразуването е един сложен процес. Той се формира от много фактори, но нашата политика е, доколкото зависи от нас да предлагаме продуктите си на максимално достъпни цени.
  • Забава, от това да се живее здравословно. Много често ще се опитаме да представим и здравословния начин на живот по един по-интересен начин. Модерният начин на живот ни поставя в „релси“, които много често не влияят благоприятно върху нашето здраве. В забързания и стресов живот забравяме елементарни неща, които можем да направим за себе си и ние ще се опитаме да ви го припомним.