Безплатна доставка при поръчка над 70лв. (до 1кг.)
Кошница (0) 0,00 лв.
КУРАПРОКС Паста за зъби ЕНЗУКАЛ 1450 75мл | CURAPROX Toothpaste ENZYCAL 1450 75ml

Детайли

CURAPROX Паста за зъби ЕНЗУКАЛ 1450 е най-доброто решение на марката CURAPROX! Паста, която не вреди, а работи за здравето на Вашите зъби! Разпенващият агент натриев лаурилсълфат (SLS), който се съдържа в повечето пасти за зъби е заменен с неутрален, а това предпазва оралната лигавица от раздразнения и дори помага при афти. Етеричните масла, като ментол са сведени до миниум, но за сметка на това CURAPROX Паста за зъби ЕНЗУКАЛ 1450 притежава комбинация на три ензима в състава си, които присъстват и в човешката слюнка, която е изключително ефикасна за възстановяване на зъбния емайл. Ензимите и минералите предпазват зъбите от кариеси, венците от парадонтит, езика и устата от плака и бактерии. CURAPROX Паста за зъби ЕНЗУКАЛ 1450 е с умерена абразивност, мек вкус, без ментови масла, което я прави предпочитан избор при съпътстващо хомеопатично лечение. Крайният резултат е здрав и неувреден емайл, ефикасно почистени и подхранени с ензими зъби.

Съдържа флуорид.

За всекидневна употреба.

Не съдържа агресивни вещества, SLS

За деца и възрастни над 12 годишна възраст.


Начин на употреба

Пастата се използва 2-3 пъти на ден, препоръчително след всяко хранене. За всекидневна употреба. Не повлиява хомеопатично лечение.

 

 

 

CURAPROX е швейцарска марка, която от 1972г. до днес осигурява перфектна устна хигиена. Оралното здраве е от съществено значение за здрави органи и здраво тяло и CURAPROX го знае. Положителните резултати след употреба на продуктите на CURAPROX са гарантирани и доказани във времето. Хигиената на зъбите е изключително лесна и дори забавна! Усетете разликата с CURAPROX! 

Допълнителна информация

Производител: CURAPROX
Страна производител: Швейцария
Продуктова серия ПАСТА ЗА ЗЪБИ
Част от тялото: ---
Подходящо за: Възрастни и юноши над 12 години
Предназначение: Анти-кариес, Анти-плака
С вкус на: Съставките си
Съдържание на флуорид: Да
Хомеопатичен продукт: Не
Подходяща ли е при хомеопатично лечение? Не
КУРАПРОКС Паста за зъби ЕНЗУКАЛ 1450 75мл | CURAPROX Toothpaste ENZYCAL 1450 75ml

Подобни продукти

Напишете своето собствено мнение

Продуктите на тази страница не са предназначени да лекуват, диагностицират и/или предпазват от болести.
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна.