Безплатна доставка при поръчка над 70лв. (до 1кг.)
Кошница (0) 0,00 лв.
ЕЛГИДИУМ Паста за зъби АНТИПЛАКА 100мл | ELGYDIUM Toothpaste ANTI-PLAQUE 100ml

Детайли

ЕЛГИДУМ Паста за зъби АНТИПЛАКА е ефикасна антиплакова паста за зъби за възрастни над 12 годишна възраст. Зъбният камък е една от основните причини за възпаление на венците и парадонтит, поради което профилактиката и почистването му са изключително важни за запазване здравето и белотата на вашите зъби. Калциев карбонат в комбинация с хлорхексидин премахват нежно зъбната плака без да нараняват емайла. ELGYDIUM Toothpaste ANTI-PLAQUE е с нискоабразивна стуктура и поддържа нормалното рН в устната кухина. Пастата придава дълготрайно усещане за свежест и чистота в устата.

Подходяща за ежедневна употреба.

 

Начин на употреба

Зъбите се четкат в продължение на поне 2-3 минути, препоръчително след всяко хранене. За оптимални резултати препоръчваме в комбинация с четки за зъби ELGYDIUM.

Марката ELGYDIUM е притежание на лаборатории Pierre Fabre Oral Care. Продуктовата гама на ELGYDIUM обхваща всички аспекти от оралната хигиена, както за козметични цели, така и за медицински - четки, пасти и конци за зъби, води за уста и интердентални четки. Продуктите с марка ELGYDIUM са резултат от иновации, технологии и сътрудничество между практикуващи лекари, лицево-челюстни хирурзи и дентални специалист. В продължение на 40г ELGYDIUM се развива, израства и заема водеща позиция в 65 държави.

Допълнителна информация

Производител: Pierre Fabre Medicament (ELGYDIUM)
Страна производител: Швейцария
Продуктова серия ПАСТА ЗА ЗЪБИ
Част от тялото: ---
Подходящо за: Възрастни и юноши над 12 години
Предназначение: Анти-плака
С вкус на: Съставките си
Съдържание на флуорид: Да
Хомеопатичен продукт: Не
Подходяща ли е при хомеопатично лечение? Не
ЕЛГИДИУМ Паста за зъби АНТИПЛАКА 100мл | ELGYDIUM Toothpaste ANTI-PLAQUE 100ml

Подобни продукти

Напишете своето собствено мнение

Продуктите на тази страница не са предназначени да лекуват, диагностицират и/или предпазват от болести.
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна.