Безплатна доставка при поръчка над 70лв. (до 1кг.)
Кошница (0) 0,00 лв.
ЕЛГИДИУМ Паста за зъби СЕНСИТИВ 75мл | ELGYDIUM Toothpaste SENSITIVE 75ml

Детайли

ЕЛГИДУМ Паста за зъби СЕНСИТИВ е специално създадена за употреба при чувствителни зъби и венци. Често дискомфортна, който свръхчувствителността причинява води до намаляване времето и качеството на четкане на зъбите. Гелообразна паста, която съдържа Fluorinol, хидрофлуорид, който не наранява емайла и се грижи за чистотата и здравето на зъбите. Флуоридът ускорява усвояването на минералите върху зъбите и повишава устойчивостта към киселинна ерозия. ELGYDIUM Toothpaste SENSITIVE помага да се грижим ефикасно за здравето на зъбите си, дори когато те са чувствителни. 

За деца и възрастни над 12 годишна възраст.

 

Начин на употреба

Зъбите се измиват 2-3 пъти на ден, след хранене. Препоръчително с мека четка ELGYDIUM, за максимална защита и комфорт на чувствителния зъбен емайл.

Марката ELGYDIUM е притежание на лаборатории Pierre Fabre Oral Care. Продуктовата гама на ELGYDIUM обхваща всички аспекти от оралната хигиена, както за козметични цели, така и за медицински - четки, пасти и конци за зъби, води за уста и интердентални четки. Продуктите с марка ELGYDIUM са резултат от иновации, технологии и сътрудничество между практикуващи лекари, лицево-челюстни хирурзи и дентални специалист. В продължение на 40г ELGYDIUM се развива, израства и заема водеща позиция в 65 държави.

Допълнителна информация

Производител: Pierre Fabre Medicament (ELGYDIUM)
Страна производител: Швейцария
Продуктова серия ПАСТА ЗА ЗЪБИ
Част от тялото: ---
Подходящо за: Възрастни и юноши над 12 години
Предназначение: За чувствителни зъби
С вкус на: Съставките си
Съдържание на флуорид: Да
Хомеопатичен продукт: Не
Подходяща ли е при хомеопатично лечение? Не
ЕЛГИДИУМ Паста за зъби СЕНСИТИВ 75мл | ELGYDIUM Toothpaste SENSITIVE 75ml

Подобни продукти

Напишете своето собствено мнение

Продуктите на тази страница не са предназначени да лекуват, диагностицират и/или предпазват от болести.
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна.