ЕЛГИДИУМ Паста за зъби СЕНСИТИВ 75мл | ELGYDIUM Toothpaste SENSITIVE 75ml
Кат. №
4632

Наличност: В наличност

Нежна и ефикасна грижа за чувствителни зъби.

чети още
9,35 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

ЕЛГИДУМ Паста за зъби СЕНСИТИВ е специално създадена за употреба при чувствителни зъби и венци. Често дискомфортна, който свръхчувствителността причинява води до намаляване времето и качеството на четкане на зъбите. Гелообразна паста, която съдържа Fluorinol, хидрофлуорид, който не наранява емайла и се грижи за чистотата и здравето на зъбите. Флуоридът ускорява усвояването на минералите върху зъбите и повишава устойчивостта към киселинна ерозия. ELGYDIUM Toothpaste SENSITIVE помага да се грижим ефикасно за здравето на зъбите си, дори когато те са чувствителни. 

За деца и възрастни над 12 годишна възраст.

 

Начин на употреба

Зъбите се измиват 2-3 пъти на ден, след хранене. Препоръчително с мека четка ELGYDIUM, за максимална защита и комфорт на чувствителния зъбен емайл.

Марката ELGYDIUM е притежание на лаборатории Pierre Fabre Oral Care. Продуктовата гама на ELGYDIUM обхваща всички аспекти от оралната хигиена, както за козметични цели, така и за медицински - четки, пасти и конци за зъби, води за уста и интердентални четки. Продуктите с марка ELGYDIUM са резултат от иновации, технологии и сътрудничество между практикуващи лекари, лицево-челюстни хирурзи и дентални специалист. В продължение на 40г ELGYDIUM се развива, израства и заема водеща позиция в 65 държави.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Марка ELGYDIUM
Производител: Pierre Fabre Medicament
Страна производител: Швейцария
Продуктова серия ПАСТА ЗА ЗЪБИ
Подходящо за: Възрастни и юноши над 12 години
Предназначение: За чувствителни зъби
С вкус на: Съставките си
Съдържание на флуорид: Да
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ЕЛГИДИУМ Паста за зъби СЕНСИТИВ 75мл | ELGYDIUM Toothpaste SENSITIVE 75ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти