Безплатна доставка при поръчка над 70лв. (до 1кг.)
Кошница (0) 0,00 лв.
ЕЛГИДИУМ Избелваща паста за зъби ЛИМОН 75мл | ELGYDIUM Whitening toothpaste COOL LEMON 75ml

Детайли

ЕЛГИДУМ Избелваща паста за зъби ЛИМОН щади зъбния емайл и възвръща белотата на Вашата усмивка. Микрочастиците натриев бикарбонат отстраняват повърхностните оцветявания по зъбите, причинени във времето от тютюнопушене, храна, вино и др.  Пастата е със свеж лимонов вкус. Разкрийте блясъка на усмивката си с ELGYDIUM Whitening toothpaste COOL LEMON!

Подходяща за ежедневна употреба.

 

Начин на употреба

ELGYDIUM Whitening toothpaste COOL LEMON се използва 2-3 пъти на ден, след хранене. Ако се появи дразнене и свръхчувствителност, поради високата ефективност, се препоръчва редуване с паста за чувствителни зъби ELGYDIUM зъби. За максимална ефективност използвайте в комбинация с подходяща избелваща четка.

Марката ELGYDIUM е притежание на лаборатории Pierre Fabre Oral Care. Продуктовата гама на ELGYDIUM обхваща всички аспекти от оралната хигиена, както за козметични цели, така и за медицински - четки, пасти и конци за зъби, води за уста и интердентални четки. Продуктите с марка ELGYDIUM са резултат от иновации, технологии и сътрудничество между практикуващи лекари, лицево-челюстни хирурзи и дентални специалист. В продължение на 40г ELGYDIUM се развива, израства и заема водеща позиция в 65 държави.

Допълнителна информация

Производител: Pierre Fabre Medicament (ELGYDIUM)
Страна производител: Швейцария
Продуктова серия ПАСТА ЗА ЗЪБИ
Част от тялото: ---
Подходящо за: Възрастни и юноши над 12 години
Предназначение: Избелваща
С вкус на: С вкус на лимон
Съдържание на флуорид: Да
Хомеопатичен продукт: Не
Подходяща ли е при хомеопатично лечение? Не
ЕЛГИДИУМ Избелваща паста за зъби ЛИМОН 75мл | ELGYDIUM Whitening toothpaste COOL LEMON 75ml

Подобни продукти

Напишете своето собствено мнение

Продуктите на тази страница не са предназначени да лекуват, диагностицират и/или предпазват от болести.
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна.