АКТИВ МЕНО 30 таблетки ДОПЕЛХЕРЦ | ACTIVE MENO 30 tabs DOPPELHERZ
Кат. №
3097

Наличност: В наличност

Здрави и активни по време на менопаузата!

Облекчава симптомите на менопауза и подобрява състоянието на организма.

чети още
13,79 лв.
Поръчай по телефон 0887 150 005
Описание

Детайли

МЕНО на ДОПЕЛХЕРЦ съдържа соеви изофлавоноиди, които са източник на фитоестрогени, които подопомагат организма на жената в менопауза и компенсират намаления синтез на естрогени. Комбинацията от калций и витамин Д спомагат за поддържането на здрава костна система и запазването подвижността на ставите. Витамините от група Б подобряват метаболизма и производството на енергия, подобряват състоянието на нервната система, намаляват умората и придават свеж вид на кожата. MENO на ДОПЕЛХЕРЦ е оригинален немски продукт, който спомага за регулиране на хормоналната дейност, благодарение на комбинацията от витамини и минерали. Ежедневният прием на продукта  ще доведе до по-здрав вид на кожата, ставите, костите и зъбите в период от живота на жената, когато организмът трябва да привикне към по-ниските нива на естроген.

Препоръчителен прием: По 1 таблетка дневно по време на хранене с достатъчно течност.

 

 

DOPPELHERZ е немска марка с дългогодишна традиция. Основана през 1919 год. от Йозеф Петер Хенес, ДОПЕЛХЕРЦ продължава и до днес да бъде синоним на високо качество, надеждност и сигурност. Марката предлага множество продукти - хранителни добавки, билкови екстракти, витамини и минерали - всички от изключително висок клас. Контролът по качеството и дългогодишният опит на научно-изследователския екип на DOPPELHERZ гарантират, че предлаганите на пазара артикули ще Ви помогнат да водите активен и здравословен начин на живот.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: През устата, 1 таблетка дневно по време на хранене.
Особености на прием: Да се приема по време на хранене
Брой таблетки/дози 30
За колко време е приемът: 30 дни
Активна съставка: Витамин Б / Vitamin B, Витамин Б12 / Vitamin B12, Витамин Б6 / Vitamin B6, Витамин Д / Vitamin D, Флавоноиди, Фолиева киселина (Витамин Б9 / Vitamin B9)
С каква цел се приема? Женско здраве, Защита на костно-ставна система, Здраве на опорно-двигателния апарат, Облекчаване на симптомите на предменопауза и менопауза, Подобряване на здравето, Подсилване на костите, косата, ноктите
Спада към: За здрави кости и стави, Общо укрепване на организма, Подпомага лечението на хормонален дисбаланс, Подпомага лечние на женска полова система, Подпомага хормоналния баланс, Подсилва зъбите, Подсилва костите
В лекарствената форма, при еднократeн прием, максимална доза ли се приемa: Да
С вкус на: Без вкус
Човешка система: Общо действие /укрепващо/ – върху целия организъм, Женска репродуктивна система
Лекарствена форма на прием: Таблетки
Помощни вещества, които отсъстват в продукта: Без глутен (пшеница), Без лактоза
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Марка DoppelHerz
Продуктова серия DOPPELHERZ ACTIV
Производител: DoppelHerz
Страна производител: Германия
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: АКТИВ МЕНО 30 таблетки ДОПЕЛХЕРЦ | ACTIVE MENO 30 tabs DOPPELHERZ

Може би ще проявите интерес и към следните продукти