ГЕРИСАН 150мг 10 или 30 твърди капсули ВЕЛЕВИ ФАРМА | GERISSAN 150mg 10 or 30 hard gels VELEVI PHARMA
Кат. №
5249

Наличност: В наличност

Препоръчва се като превантивна мярка и лечение при грипни и вирусни инфекции.

Хранителна добавка за подпомагане на имунната система.

чети още
4,79 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000

* Задължителни полета

Описание

Детайли

Хранителната добавка GERISSAN на VELEVI PHARMA съдържа екстракт от корените на кръвен Здравец (Geranium sanguineum). Това растение е много разпространено в България и е синоним на борба с вирусните инфекции. Според научните изследвания се стига до извода, че кръвния Здравец е богат на антиоксиданти и полифенолни съединения, които действат антивирусно. В България се срещат изключително много видове природни растения, които могат да се използват за укрепване на имунната система. След дългогодишни проучвания е установен, че кръвният Здравец има инхибиращ ефект върху щамове на вируси. Полифенолният комплекс в GERISSAN действа на билогичната активност на вируса и изолира инфекцията. Продуктът на VELEVI PHARMA оказва благоприятно и оздравяващо влияние върху човешкия организъм. 

Редовният прием на GERISSAN на VELEVI PHARMA действа върху следните направления:

  • Прочиства организма от токсините
  • За профилактика и лечение на вирусни заболявания
  • Напълно инактивира вируса на грипа
  • Подсилва организма при анемия
  • Укрепва имунната система и намалява риска от инфекции
  • Антиоксидантно действие
  • Намалява риска от вредното въздействие при лъчетерапия и радиация.

Във всяка 1 капсула се съдържат 150mg лиофилизиран екстракт от коренища на кръвен Здравец. GERISSAN има цялостно влияние върху организма, като помага в много аспекти. Той е нетоксичен, естествен и природен продукт и може да се приема за по-дълъг период от време. Използването превантивно на продукта GERISSAN, при хора предразположени към бъдещи проблеми с имунната система дава гаранция, че няма да се появят патологии. Продуктът на VELEVI PHARMA е произведен от природни съставки и е без странични реакции. Той е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене.

velevi pharma logo

„Велеви Фарма” ООД е създадена през 1996г. и са дистрибутори на собствена серия хранителни добавки, произведени от растения, типични за нашата територия. Фирмата е специализирана в производството на хранителни добавки. Лицензираният търговец разпространява собствена серия натурални продукти от лечебни растения. „Велеви Фарма” ООД търгува също с лекарствени продукти, медицински изделия и козметика. Артикулите са наф 15000 броя, а служителите във фирмата над 70. Тя цели да поддържа и лекува човешкото здраве. Една от основните идеи над, който работи фирмата е че "Трябва да мислим как да съхраним здравето си. То е безценно."

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: При профилактика по 1 капсула сутрин. За укрепване на имунната система по 1 капсула сутрин и вечер. При настъпила вирусна инфекция приемайте по 1 капсула сутрин, обед и вечер. При тежък имунен дефицит приемайте по 2 капсули сутрин, обед и вечер.
Брой таблетки/дози 10
За колко време е приемът: Няма ограничение
Активна съставка: Кръвен здравец
С каква цел се приема? Подобряване на здравето, Противовъзпалително, Укрепва/Подсилва имунната система, Укрепване на имунната система
Спада към: Антибактериално действие, Антивирусно действие, Имуностимулатор, Облекчава симптоми на грип и настинка, Общо укрепване на организма, Противовирусно средство, Противовъзпалително средство
С вкус на: Без вкус
Човешка система: Имунна/ Лимфна система
Лекарствена форма на прием: Капсули – твърди желатинови
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
На растителна основа: Да
Марка Велеви Фарма
Производител: Велеви Фарма ООД
Страна производител: България
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ГЕРИСАН 150мг 10 или 30 твърди капсули ВЕЛЕВИ ФАРМА | GERISSAN 150mg 10 or 30 hard gels VELEVI PHARMA

Може би ще проявите интерес и към следните продукти