БАРСА 460мг 30 твърди капсули ВЕЛЕВИ ФАРМА | BARSA 460mg 30 hard gels VELEVI PHARMA
Кат. №
5245

Наличност: В наличност

Препоръчва при възпаления на пикочния мехур, съпроводени с болка при уриниране.

Хранителна добавка при нарушена функция на бъбреците и пикочоотделителната система.

чети още
11,49 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Хранителната добавка BARSA на VELEVI PHARMA съдържа екстракти от листа на Бяла бреза (Betula alba L), Мечо грозде (Arctostaphyllos uva-ursi L) и корени от Бъзак (Sambucus ebulus L). Листата от Бяла бреза стимулират отделянето на урина, което води до увеличаване на кръвния поток към бъбреците и ускорява процесите на оздравяване. Екстрактът от листата на Мечо грозде в BARSA имат уроантисептичен ефект, който се дължи на арбутина и метиларбутина. Арбутинът е причина за увеличаване на отделянето на урина, както и понижаването на кръвната захар. При Мечото грозде се наблюдава и добро влияние при диарии. Корените от Бъзак пък действат антимикробно и противовъзпалително. Комбинацията от тези билки имат благотворно действие върху бъбреците и пикочоотделитената система. Приемането им превантивно и профилактично спомагат за избягване от проблеми.

Редовният прием на BARSA на VELEVI PHARMA Ви гарантира:

  • Здрави бъбреци и пикочоотделителна система
  • Без възпалителни процеси и цистит
  • Без температура и пареща болка в областта на срамната кост
  • Без чести позиви на уриниране
  • Комфорт и спокойствие.

Във всяка 1 капсула се съдържат сухи екстракти от лечебните растения:

  1. Листа от Мечо грозде 175 mg
  2. Листа от Бяла бреза 175 mg
  3. Коренище от Черен бъз 10 mg
  4. Натриев бикарбонат 100 mg.

Възпалителните процеси на пикочоотделителната система се срещат най-често, при жените в ранна възраст. По късно стават проблем и при двата пола. Използването превантивно на продукта BARSA, при хора предразположени към бъдещи проблеми дава гаранция, че няма да се появят и съществуват патологии. Продуктът на VELEVI PHARMA е произведен от природни съставки и е без странични реакции. Той е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене.

velevi pharma logo

„Велеви Фарма” ООД е създадена през 1996г. и са дистрибутори на собствена серия хранителни добавки, произведени от растения, типични за нашата територия. Фирмата е специализирана в производството на хранителни добавки. Лицензираният търговец разпространява собствена серия натурални продукти от лечебни растения. „Велеви Фарма” ООД търгува също с лекарствени продукти, медицински изделия и козметика. Артикулите са наф 15000 броя, а служителите във фирмата над 70. Тя цели да поддържа и лекува човешкото здраве. Една от основните идеи над, който работи фирмата е че "Трябва да мислим как да съхраним здравето си. То е безценно."

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: Като профилактика по 1 капсула на ден. Като лечение от 3 по 1 капсула до 3 по 2 капсули на ден. В тежък възпалителен период 3 по 3 капсули дневно.
Брой таблетки/дози 30
За колко време е приемът: Според нуждата на пациента
Активна съставка: Бъз /екстракт/, Бяла бреза, Мечо грозде
С каква цел се приема? Борба с уроинфекции, Защита на отделителна система, Здраве на бъбреците, Лечение и превенция на пясък и камъни в бъбреците, Нормални нива на пикочната киселина
Спада към: Подпомага пикочоотводната система, Подпомага функцията на бъбреците, Помага при диария, Предпазва от образуване на пясък и камъни в бъбреците, Противовъзпалително средство, Регулира нивото на кръвната захар
С вкус на: Без вкус
Човешка система: Отделителна система
Лекарствена форма на прием: Капсули – твърди желатинови
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
На растителна основа: Да
Марка Велеви Фарма
Производител: Велеви Фарма ООД
Страна производител: България
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: БАРСА 460мг 30 твърди капсули ВЕЛЕВИ ФАРМА | BARSA 460mg 30 hard gels VELEVI PHARMA

Може би ще проявите интерес и към следните продукти