АЛТОРИЯ сироп 100мл ВЕЛЕВИ ФАРМА | ALTORIA syrup 100ml VELEVI PHARMA
Кат. №
5244

Наличност: В наличност

Препоръчва при упорити кашлици, бронхити, трахеити, както и при синуити и хрема.

Натурален сироп за профилактика и лечение на дихателните пътища, при възрастни и деца.

чети още
4,99 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Хранителната добавка ALTORIA на VELEVI PHARMA съдържа корен от Лечебна ружа (Althaea officinalis L) и коренище от Планински очиболец (Potentilla erecta L). Лечебната ружа е едно от най-изследваните растения, което се бори срещу заболяванията на дихателната система. Корените му са богати на вещества, които омекотяват бронхиалните секрети, позволяват лесното отхрачване и имат антивъзпалителен ефект. Ружата има благоприятно влияние и върху гастрити, язви, колити и дезинтерии. Планинският очеболец се грижи за здравето на горните дихателни пътища. Всеки флакон съдържа екстракт от корен на Лечебна ружа 3гр. и екстракт от коренище от Очеболец 1,5гр. а в 1 чаена лъжичка (5мл) корен на Лечебна ружа 150мг и коренище от Очеболец 75мг.

Редовният прием на ALTORIA Ви гарантира:

  • Без хронична дихателна недостатъчност
  • Изолация на агенти дразнещи дихателната лигавица
  • Профилактика и лечение на дихателната система
  • Здрави горни дихателни пътища
  • Противовъзпалителен ефект
  • Облекчава язви и хронични колити.

ALTORIA на VELEVI PHARMA комбинира в себе си ценни активни съставки, борещи се срещу възпаленията и профилактиката на дихателните пътища. Той  е натурален природен продукт и е без странични действия. Продуктът е подходящ за възрастни и деца!

СЪХРАНЕНИЕ: При температура под 25°С на тъмно и сухо място. Може и в хладилник.

 

velevi pharma logo

„Велеви Фарма” ООД е създадена през 1996г. и са дистрибутори на собствена серия хранителни добавки, произведени от растения, типични за нашата територия. Фирмата е специализирана в производството на хранителни добавки. Лицензираният търговец разпространява собствена серия натурални продукти от лечебни растения. „Велеви Фарма” ООД търгува също с лекарствени продукти, медицински изделия и козметика. Артикулите са наф 15000 броя, а служителите във фирмата над 70. Тя цели да поддържа и лекува човешкото здраве. Една от основните идеи над, който работи фирмата е че "Трябва да мислим как да съхраним здравето си. То е безценно."

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: За деца от 1 до 3 години: по 1 ч.л на ден. За деца от 4 до 8 години: 2 пъти дневно по 1 ч.л. За деца от 9 до 11 години: 3 пъти дневно по 1 ч.л За деца над 12 години и възрастни: 3 пъти дневно по 2 ч.л.
Брой таблетки/дози 1
За колко време е приемът: Според нуждата на пациента
Активна съставка: Лечебна ружа, Планински очиболец
С каква цел се приема? Здраве на дихателната система, Лечение на инфекции на горните дихателни пътища, Лечение на настинка и грип, Отпушване на носа, Противовъзпалително
Спада към: Антибактериално действие, Антивирусно действие, Здраве на дихателната система, Противовирусно средство, Противовъзпалително средство, Успокоява кашлица
С вкус на: С вкус на кока-кола
Човешка система: Дихателна система
Лекарствена форма на прием: Разтвор
Подходящо ли е за деца: Подходящо за деца над 1г.
На растителна основа: Да
Марка Велеви Фарма
Производител: Велеви Фарма ООД
Страна производител: България
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: АЛТОРИЯ сироп 100мл ВЕЛЕВИ ФАРМА | ALTORIA syrup 100ml VELEVI PHARMA

Може би ще проявите интерес и към следните продукти