ГЕРИСАН сироп 100мл ВЕЛЕВИ ФАРМА | GERISSAN syrup 100ml VELEVI PHARMA
Кат. №
5250

Наличност: В наличност

Хранителна натурална добавка, подходяща за деца за подсилване на имунитета. Препоръчва се като превантивна мярка и лечение при грипни и вирусни инфекции или анемия.

чети още
9,40 лв.
Поръчай по телефон 0887 150 005
Описание

Детайли

Хранителната добавка GERISSAN на VELEVI PHARMA съдържа екстракт от корените на кръвен Здравец (Geranium sanguineum). Това растение е много разпространено в България и е синоним на борба с вирусните инфекции. Активните съставки в растението стимулират производството на кръвни клетки и една част от тях изграждат имунната система. Тя е щитът на организма от вируси, бактерии, гъбички и ракови клетки. Кръвният Здравец дарява здраве и човек се чувства бодър, силен и работоспособен. Според научните изследвания се стига до извода, че кръвния Здравец е богат на антиоксиданти и полифенолни съединения, които действат антивирусно. В България се срещат изключително много видове природни растения, които могат да се използват за укрепване на имунната система. След дългогодишни проучвания е установен, че кръвният Здравец има инхибиращ ефект върху щамове на вируси. Полифенолният комплекс в GERISSAN действа на билогичната активност на вируса и изолира инфекцията. Продуктът на VELEVI PHARMA оказва благоприятно и оздравяващо влияние върху човешкия организъм. 

Редовният прием на GERISSAN на VELEVI PHARMA действа върху следните направления:

  • Прочиства организма от токсините
  • За профилактика и лечение на вирусни заболявания
  • Напълно инактивира вируса на грипа
  • Подсилва организма при анемия
  • Укрепва имунната система и намалява риска от инфекции
  • Антиоксидантно действие
  • Намалява риска от вредното въздействие при лъчетерапия и радиация.

Във всяка 1 мерителна лъжичка се съдържат 150mg лиофилизиран екстракт от коренища на кръвен Здравец. GERISSAN има цялостно влияние върху организма, като помага в много аспекти. Той е нетоксичен, естествен и природен продукт и може да се приема за по-дълъг период от време. Използването превантивно на продукта GERISSAN, при хора предразположени към бъдещи проблеми с имунната система дава гаранция, че няма да се появят патологии. Продуктът на VELEVI PHARMA е произведен от природни съставки и е без странични реакции.  Продуктът е подходящ за деца над 1г. и може да се приема неопределен период от време, защото е безвреден. Той е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява от 15° до 30°C или в хладилник.

velevi pharma logo

„Велеви Фарма” ООД е създадена през 1996г. и са дистрибутори на собствена серия хранителни добавки, произведени от растения, типични за нашата територия. Фирмата е специализирана в производството на хранителни добавки. Лицензираният търговец разпространява собствена серия натурални продукти от лечебни растения. „Велеви Фарма” ООД търгува също с лекарствени продукти, медицински изделия и козметика. Артикулите са наф 15000 броя, а служителите във фирмата над 70. Тя цели да поддържа и лекува човешкото здраве. Една от основните идеи над, който работи фирмата е че "Трябва да мислим как да съхраним здравето си. То е безценно."

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: Профилактично на деца от 1 до 3 години по 1ч. лъж. на ден. За деца от 4 до 8 години по 2 ч. лъж. За деца от 9 до 11 години по 3 ч. лъж.
Особености на прием: Да се приема сутрин
Брой таблетки/дози 1
За колко време е приемът: Няма ограничение
Активна съставка: Кръвен здравец
С каква цел се приема? Подобряване на здравето, Противовъзпалително, Укрепва/Подсилва имунната система, Укрепване на имунната система
Спада към: Антибактериално действие, Антивирусно действие, Имуностимулатор, Облекчава симптоми на грип и настинка, Общо укрепване на организма, Противовирусно средство, Противовъзпалително средство
Има ли добавен вкус: Да
С вкус на: С вкус на ягода
Човешка система: Имунна/ Лимфна система
Лекарствена форма на прием: Разтвор
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Подходящо за деца над 1г.
На растителна основа: Да
Марка Велеви Фарма
Производител: Велеви Фарма ООД
Страна производител: България
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ГЕРИСАН сироп 100мл ВЕЛЕВИ ФАРМА | GERISSAN syrup 100ml VELEVI PHARMA

Може би ще проявите интерес и към следните продукти