ИРИДИЛ капки за очи 0.5 мл 10 монодози ВЕЛЕВИ ФАРМА | IRIDIL eyes drops 0.5ml 10 monodoses VELEVI PHARMA
Кат. №
5263

Наличност: Неналичен

Препоръчва се за хора със сухи, изморени и зачервени очи.

Растителен овлажняващ дестилат за очи, против зачервяване.

чети още
11,89 лв.
Описание

Детайли

Капките за очи IRIDIL на VELEVI PHARMA съдържат естествени екстракти от Лайка, Хамамелис, Очанка и Слез. Изключително подходящи са за сухи и изморени очи. Действието им е насочено против зачервяване. Комбиницията от натуралните екстракти избелват склерата на очите, като същевременно ги правят по-живи и блестящи. IRIDIL са подходяща грижа за очите и при деца и при хора носещи контактни лещи. Лайката, която се съдържа във формилата на IRIDIL е известна с успокояващото си действие. Хамамелисът и слезът се справят с възпалението и да защитават от бактерии. Очанката има противовъзпалителни свойства и лекува конюнктивит, възпаления на слъзните канали и умората на очите. VELEVI PHARMA са комбинирали тези природни и естествени съставки за направата на високо ефективни капки за очи IRIDIL.

Използването на IRIDIL Ви гарантира:

  • Без зачервени и изморени очи
  • Край на сухотата в очите
  • Комфорт, при носене на контактни лещи
  • Съвместими с тъканта на очите и слъзния секрет
  • Оптимална толерантност.

Във всяка една монодоза се съдържа дестилирана вода от: лайка, хамамелис, очанка и слез. Натриев фосфат едноосновен монохидратен, натриев фосфат двуосновен 12-хидратен, натриев хлорид, динатриев-етилен-диамин тетраацетат, както и вода. IRIDIL е ефективен начин за преодоляване на сухота и зачервявания на очите, причинени от дразнещи агенти. Офтамологичният растителен дестилат гарантира комфорт и висока толерантност към очите. 

Предпазни мерки: Продуктът е предназначен само за очи. Не използвайтe, ако опаковката му е нарушена или след изтичане на срока на годност. Флаконът с много дози трябва да се използва в срок до 30 дни след датата на отварянето му. Съдържанието на всяка моно доза трябва да се използва до 24 часа, след като се отвори.

Съхранявайте далеч от директни източници на светлина и топлина. Пазете далеч от досега на деца. 

velevi pharma logo

„Велеви Фарма” ООД е създадена през 1996г. и са дистрибутори на собствена серия хранителни добавки, произведени от растения, типични за нашата територия. Фирмата е специализирана в производството на хранителни добавки. Лицензираният търговец разпространява собствена серия натурални продукти от лечебни растения. „Велеви Фарма” ООД търгува също с лекарствени продукти, медицински изделия и козметика. Артикулите са наф 15000 броя, а служителите във фирмата над 70. Тя цели да поддържа и лекува човешкото здраве. Една от основните идеи над, който работи фирмата е че "Трябва да мислим как да съхраним здравето си. То е безценно."

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: Подходящ за използване по няколко пъти на ден. Отделете еднократна доза и я отворете, като завъртите капачката. Стиснете и капнете по няколко капки във всяко око.
Брой таблетки/дози 10
За колко време е приемът: Според нуждата на пациента
Активна съставка: Лайка, Очанка, Слез, Хамамелис
С каква цел се приема? Очно здраве, Противовъзпалително
Спада към: Противовъзпалително средство
В лекарствената форма, при еднократeн прием, максимална доза ли се приемa: Да
Човешка система: Зрение
Лекарствена форма на прием: Разтвори за очи
Помощни вещества, които отсъстват в продукта: Без консерванти
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Подходящо за деца
На растителна основа: Да
Марка Велеви Фарма
Производител: Велеви Фарма ООД
Страна производител: България
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ИРИДИЛ капки за очи 0.5 мл 10 монодози ВЕЛЕВИ ФАРМА | IRIDIL eyes drops 0.5ml 10 monodoses VELEVI PHARMA