РЕЗИСТА ФОРТЕ таблетки 30бр. НЕОФАРМ | RESISTA FORTE tabs 30s NEOPHARM
Кат. №
11760

Наличност: В наличност

За възрастни и деца над 5 години.

9 натурални съставки за силен имунитет!

чети още
22,89 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

РЕЗИСТА ФОРТЕ е широкоспектърен имунобиотик под формата на таблетки за смучене - бавното разтваряне на таблетката в устата подсилва естествения имунитет на устната лигавица и я прави по-устойчива срещу бактерии, вируси и различни патогни. РЕЗИСТА ФОРТЕ съдържа 9 натурални съставки с клинично доказан ефект, които подсилват и укрепват целия организъм, подпомагат и стимулират естествените защитни функции на имунитета.

  • EpiCor е съвкупност от биологично актвни агенти, получени от ферментацията на дрождите Saccharomyces cerevisiae. EpiCor има бързо действие: активира се 2 часа след прием. Богат е на бета- глюкани, протеини, пептиди, антиоксиданти, полифеноли, органични киселини, нуклеотиди и манани и е с клинично доказано силно положително действие върху имунната система.
  • Шийтаке е гъба с медицинско предназначение - съдържа алфа и бета-глюкани. Алфа-глюканите допълват и засилват действието на бета-глюканите. Стимулират естествените защитни сили на организма.
  • Коластрата е течността, предхождаща кърмата. Силно наситена е с биоактивни вещества: Витамини А, В1, В2, В5, В6, В9, В12, C, Е,  хром, цинк, натрий, желязо, фосфор, калций и калий. Тези елементи подпомагат почти всички жизнени функции в организма, подсилват имунната система, укрепват здравето. Освен витамини и минерали, коластрата съдържа и широкоспектърни антитела (IgG, IgA, IgM, IgD, IgE), също цитокини, лактоферин, полипептид пролин, олигозахариди, лакталбумини, Normal CG globulin (Вит Д3 свързващ протеин). Коластрата засилва имунитета по неповторим естествен начин, прави организма много по-устойчив при болест и настинка.
  • Витамин D3 е от изключително голямо значение за имунната система. Приеман в препоръчителните дози, той подсилва естествените защитни сили на организма и е особено ефективен при дихателните пътища и белия дроб.
  • Последните изследвания сочат, че Цинкът е един от най-важните минерали, подкрепящи здравето. Действието му е в пъти по-силно от това на Витамин С. Той подпомага функцията както на вродения имунитет, така и на този, придобит с времето.
  • Пробиотичните щамове Lactobacillus acidophilus и Bifidobacterium lactis са добри чревни бактерии, взаимодействащи си специално с имунните клетки в чревната микрофлора, където се намират и около 70% от цялата имунна система на човек.
  • Фруктоолигозахаридите са пребиотици, които служат като храна на пробиотичните бактирии. Благодарение на тях се увеличава броя на пробиотиците в червата и се засилва положителният им ефект.
  • Streptococcus salivarius са естествена част от лигавицата на устната кухина, сливиците и фаринкса и имат локален защитен ефект върху гърлото.

Приемът на РЕЗИСТА ФОРТЕ за придобиване на общ имунитет за есенно-зимния период е добре да започне в началото на септември. 

ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ:

РЕЗИСТА ФОРТЕ не трябва да се приема след трансплантации, от пациенти на имуносупресираща терапия, както и ако някога сте получавали алергична реакция към някои от съставките на таблетката.
Досега не са открити странични реакции и противопоказания за прием. Препаратът може да се приема заедно с друг препарат след консултация с лекар.
Съхранявайте на температура под 25°С, далеч от директна слънчева светлина и достъп на деца.
Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене.

NEOPHARM е създадена през 1996г. с цел търговия на лекарствени продукти, субстанции и химични вещества. През 2003 г. фирмата произвежда първия си собствен продукт - Neopholic. През 2012 г. НЕОФАРМ изгражда своя производствена база, която бива сертифицирана по един от най-високите стандарти за качество на крайния продукт ISO 22000:2005 и HACCP. В наши дни фирмата предлага на своите клиенти портфолио от собствени продукти, които имат за цел да подобрят качеството на живот тогава когато липсват или не съществуват задоволителни решения.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: Възрастни и деца над 12 г.: по 2 таблетки дневно в продължение на 30 дни. Деца над 5 г.: по 1 табл. дневно за 30 дни. Таблетките се оставят да се разтопят в устата. След прием е добре да не се консумират храна и течности поне половин час.
Брой таблетки/дози 30
За колко време е приемът: Според нуждата на пациента
Активна съставка: Витамин Д3 / Vitamin D3, Епикор, Имуноглобулини, Коластра, Лактобацилус ацидофилус, Стрептококус саливариус, Фруктоолигозахариди, Цинк, Шийтаке
С каква цел се приема? Имуномодулатор, Подобряване на здравето
Спада към: Имуностимулатор, Общо укрепване на организма
С вкус на: Без вкус
Човешка система: Общо действие /укрепващо/ – върху целия организъм
Лекарствена форма на прием: Таблетки – за смучене
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Подходящо за деца над 5г.
Марка Neopharm
Продуктова серия ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ
Производител: Неофарм България ЕООД
Страна производител: България
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: РЕЗИСТА ФОРТЕ таблетки 30бр. НЕОФАРМ | RESISTA FORTE tabs 30s NEOPHARM

Може би ще проявите интерес и към следните продукти