Безплатна доставка при поръчка над 70лв. (до 1кг.)
Кошница (0) 0,00 лв.
БРЪШ-БЕЙБИ СЕТ Моята първа четка за зъби + Чесалка за зъби 1бр. | BRUSH-BABY MY FIRSTBRUSH™ SET Toothbrush + Teether 1s

Детайли

Сетът на BRUSH BABY съдържа нежна четка за зъби, специално разработена да почиства нежно първите зъбки, и гризалка-масажор с почистващо действие, която масажира венците и облекчава дискомфорта и болката, които често съпътстват никнещите зъбки.


BRUSH-BABY Моята първа четка за зъби е най-нежният начин за почистване на деликатните първи зъбки. Меките влакна не нараняват венеца. Дългата дръжка е удобна за родителя. Главата на четката е малка и достига лесно навсякъде.

Подходяща за бебета от 0 до18 месеца.

 

BRUSH-BABY Чесалка за зъбки е нежна грижа за поникващите първи зъбки. Изработена от силикон, според препоръките на стоматолозите, гризалката разтрива венците и облекчава дразненето и дискомфорта, като в същото време нежните влакънца почистват зъбките. Почистването на зъбите и венеца значително облекчава дразненето и болката от никненето на зъбите.

 

Може да поставяте BRUSH-BABY Чесалка за зъбки в хладилника за кратко и да предлагате охладена на детето за още по-успокояващ ефект.  Може да я почиствате и в миялната машина, както и под течаща вода.

 Подходяща за деца от 10 до 36 месеца.


 Начин на употреба:

  • Сложете малко количество паста за зъби върху главата на четката и разтрийте нежно бебешките зъбки. Изплакнете обилно устната кухина. Мийте новопоникналите бебешки зъбки след всяко хранене.
  • Предлагайте чесалката с малко количество подходяща паста за зъби , като винаги упражнявате родителски контрол. Пастата за зъби ще допринесе за по-качественото почистване на зъбите и облекчаването на дразненето, болките и дискомфорта от никненето им.

 


Линеа Трейдинг ЕООД е българска компания, създадена през 1991г. Развива своята дейност в областта на продукти за здравето и медицински изделия. Фирмата е официален представител за България на редица световноизвестни марки продукти в сферата на стоматологията и фармацевтиката. Развива и собствена производствена линия продукти за назална хигиена - Naso Libero, която е добре позната на българския и чуждестранния пазар. Линеа Трейдинг е изцяло обърната към природосъобразното производство и прилага в дейността си опаковки и транспортни боксове за многократна употреба, рециклирана хартия и разделно събиране на отпадъци, както и оптимизирани доставки и маршрути с цел минимално отделяне на вредни емисии.

Продуктите на Линеа Трейдинг са преминали необходимите клинични изпитания и са сертифицирани по Европейските Стандарти за качество.

Линеа Трейдинг ЕООД е член на Германо-Българската Търговска Камара.

Допълнителна информация

Производител: Линеа Трейдинг ЕООД
Страна производител: България
Продуктова серия ---
Захранване: Механична (обикновена)
Твърдост на четката: Ултра софт
Вид глава: Обикновена
Размер на четката: 0-18 месеца, 10-36 месеца
БРЪШ-БЕЙБИ СЕТ Моята първа четка за зъби + Чесалка за зъби 1бр. | BRUSH-BABY MY FIRSTBRUSH™ SET Toothbrush + Teether 1s

Подобни продукти

Напишете своето собствено мнение

Продуктите на тази страница не са предназначени да лекуват, диагностицират и/или предпазват от болести.
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна.