БРЪШ-БЕЙБИ СЕТ Моята първа четка за зъби + Чесалка за зъби 1бр. | BRUSH-BABY MY FIRSTBRUSH™ SET Toothbrush + Teether 1s
Кат. №
7827

Наличност: В наличност

Нежно почистване за първите зъбки.

чети още
29,16 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Сетът на BRUSH BABY съдържа нежна четка за зъби, специално разработена да почиства нежно първите зъбки, и гризалка-масажор с почистващо действие, която масажира венците и облекчава дискомфорта и болката, които често съпътстват никнещите зъбки.


BRUSH-BABY Моята първа четка за зъби е най-нежният начин за почистване на деликатните първи зъбки. Меките влакна не нараняват венеца. Дългата дръжка е удобна за родителя. Главата на четката е малка и достига лесно навсякъде.

Подходяща за бебета от 0 до18 месеца.

 

BRUSH-BABY Чесалка за зъбки е нежна грижа за поникващите първи зъбки. Изработена от силикон, според препоръките на стоматолозите, гризалката разтрива венците и облекчава дразненето и дискомфорта, като в същото време нежните влакънца почистват зъбките. Почистването на зъбите и венеца значително облекчава дразненето и болката от никненето на зъбите.

 

Може да поставяте BRUSH-BABY Чесалка за зъбки в хладилника за кратко и да предлагате охладена на детето за още по-успокояващ ефект.  Може да я почиствате и в миялната машина, както и под течаща вода.

 Подходяща за деца от 10 до 36 месеца.


 Начин на употреба:

  • Сложете малко количество паста за зъби върху главата на четката и разтрийте нежно бебешките зъбки. Изплакнете обилно устната кухина. Мийте новопоникналите бебешки зъбки след всяко хранене.
  • Предлагайте чесалката с малко количество подходяща паста за зъби , като винаги упражнявате родителски контрол. Пастата за зъби ще допринесе за по-качественото почистване на зъбите и облекчаването на дразненето, болките и дискомфорта от никненето им.

 


Линеа Трейдинг ЕООД е българска компания, създадена през 1991г. Развива своята дейност в областта на продукти за здравето и медицински изделия. Фирмата е официален представител за България на редица световноизвестни марки продукти в сферата на стоматологията и фармацевтиката. Развива и собствена производствена линия продукти за назална хигиена - Naso Libero, която е добре позната на българския и чуждестранния пазар. Линеа Трейдинг е изцяло обърната към природосъобразното производство и прилага в дейността си опаковки и транспортни боксове за многократна употреба, рециклирана хартия и разделно събиране на отпадъци, както и оптимизирани доставки и маршрути с цел минимално отделяне на вредни емисии.

Продуктите на Линеа Трейдинг са преминали необходимите клинични изпитания и са сертифицирани по Европейските Стандарти за качество.

Линеа Трейдинг ЕООД е член на Германо-Българската Търговска Камара.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Производител: Линеа Трейдинг ЕООД
Марка Brush Baby
Страна производител: България
Захранване: Механична (обикновена)
Твърдост на четката: Ултра софт
Вид глава: Обикновена
Размер на четката: 0-18 месеца, 10-36 месеца
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: БРЪШ-БЕЙБИ СЕТ Моята първа четка за зъби + Чесалка за зъби 1бр. | BRUSH-BABY MY FIRSTBRUSH™ SET Toothbrush + Teether 1s

Може би ще проявите интерес и към следните продукти