БРЪШ-БЕЙБИ КИДСОНИК Електрическа четка за зъби със светещ накрайник 3-6 1бр. | BRUSH-BABY KIDZSONIC Electrical toothbrush Flashing disco lights 3-6 1s
Кат. №
7830

Наличност: В наличност

С два допълнителни накрайника и светлинен таймер.

чети още
55,08 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000

* Задължителни полета

Описание

Детайли

BRUSH-BABY KidzSonic Електрическа четка за зъби е забавен начин да установите у детето здравословни орално-хигиенни навици: диско-ефектът на светещия накрайник ще накара детето ви да няма търпение да си измие зъбките! Екетрическата четка има вграден светлинен таймер за 2 минути и индикатор, който алармира на всеки 30 секунди, че местоположението на четката трябва да се смени. В опаковката са включени 3 глави с двустепенни влакна - по-къси за прецизно почистване на зъбния емайл и по-дълги за достъп до всички места между зъбките.

BRUSH-BABY KidzSonic Електрическа четка за зъби разполага с:

  • 3 накрайника, включени в комплекта.
  • Светлинен таймер за 2 минути.
  • 30-секунден индикатор за импулса.
  • Меки влакна за деликатно почистване.
  • Включена в комплекта батерия ААА.
  • Стабилен водоустойчив дизайн.
  • Забавен диско-ефект: светещи накрайници!


Продуктът е в топ 7 в класацията на в. Телеграф за най-добра електрическа четка за зъби за 2018 г.

Подходяща за деца от 3-6 години.


Начин на употреба: Сложете малко количество паста за зъби върху главата на четката и разтрийте нежно зъбите. Изплакнете обилно устната кухина. Почиствайте редовно зъбите и поддържайте добра и здравословна орална хигиена.

 

 

 


Линеа Трейдинг ЕООД е българска компания, създадена през 1991г. Развива своята дейност в областта на продукти за здравето и медицински изделия. Фирмата е официален представител за България на редица световноизвестни марки продукти в сферата на стоматологията и фармацевтиката. Развива и собствена производствена линия продукти за назална хигиена - Naso Libero, която е добре позната на българския и чуждестранния пазар. Линеа Трейдинг е изцяло обърната към природосъобразното производство и прилага в дейността си опаковки и транспортни боксове за многократна употреба, рециклирана хартия и разделно събиране на отпадъци, както и оптимизирани доставки и маршрути с цел минимално отделяне на вредни емисии.

Продуктите на Линеа Трейдинг са преминали необходимите клинични изпитания и са сертифицирани по Европейските Стандарти за качество.

Линеа Трейдинг ЕООД е член на Германо-Българската Търговска Камара.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Производител: Линеа Трейдинг ЕООД
Марка Brush Baby
Страна производител: България
Захранване: С батерия
Твърдост на четката: Екстра софт
Вид глава: Сменяема
Размер на четката: 3-6 години
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: БРЪШ-БЕЙБИ КИДСОНИК Електрическа четка за зъби със светещ накрайник 3-6 1бр. | BRUSH-BABY KIDZSONIC Electrical toothbrush Flashing disco lights 3-6 1s

Може би ще проявите интерес и към следните продукти