БРЪШ-БЕЙБИ Чесалка за зъбки 10-36м. 1бр. | BRUSH-BABY MY FIRSTBRUSH™ Teether 10-36mths 1s
Кат. №
7826

Наличност: В наличност

Гризалка за поникващи зъбки. Почиства зъбките и масажира венците.

чети още
21,36 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

BRUSH-BABY Чесалка за зъбки е нежна грижа за поникващите първи зъбки. Изработена от силикон, според препоръките на стоматолозите, гризалката разтрива венците и облекчава дразненето и дискомфорта, като в същото време нежните влакънца почистват зъбките. Почистването на зъбите и венеца значително облекчава дразненето и болката от никненето на зъбите.

Може да поставяте BRUSH-BABY Чесалка за зъбки в хладилника за кратко и да предлагате охладена на детето за още по-успокояващ ефект.  Може да я почиствате и в миялната машина, както и под течаща вода.

Подходяща за деца от 10 до 36 месеца.

 

 


Начин на употреба: Предлагайте с малко количество подходяща паста за зъби, като винаги упражнявайте родителски контрол. Пастата за зъби ще допринесе за по-качественото почистване на зъбите и облекчаването на дразненето, болките и дискомфорта от никненето им.

 


 

 


Линеа Трейдинг ЕООД е българска компания, създадена през 1991г. Развива своята дейност в областта на продукти за здравето и медицински изделия. Фирмата е официален представител за България на редица световноизвестни марки продукти в сферата на стоматологията и фармацевтиката. Развива и собствена производствена линия продукти за назална хигиена - Naso Libero, която е добре позната на българския и чуждестранния пазар. Линеа Трейдинг е изцяло обърната към природосъобразното производство и прилага в дейността си опаковки и транспортни боксове за многократна употреба, рециклирана хартия и разделно събиране на отпадъци, както и оптимизирани доставки и маршрути с цел минимално отделяне на вредни емисии.

Продуктите на Линеа Трейдинг са преминали необходимите клинични изпитания и са сертифицирани по Европейските Стандарти за качество.

Линеа Трейдинг ЕООД е член на Германо-Българската Търговска Камара.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Производител: Линеа Трейдинг ЕООД
Марка Brush Baby
Страна производител: България
Захранване: Механична (обикновена)
Твърдост на четката: Ултра софт
Вид глава: Обикновена
Размер на четката: 10-36 месеца
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: БРЪШ-БЕЙБИ Чесалка за зъбки 10-36м. 1бр. | BRUSH-BABY MY FIRSTBRUSH™ Teether 10-36mths 1s

Може би ще проявите интерес и към следните продукти