БРЪШ-БЕЙБИ Моята първа четка за зъби 0-18м. 1бр. ЦВЕТОВЕ | BRUSH-BABY MY FIRSTBRUSH™ 0-18mths 1s COLOURS
Кат. №
7825

Наличност: В наличност

Нежно почистване за първите зъбки.

чети още
9,46 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000

* Задължителни полета

Описание

Детайли

BRUSH-BABY Моята първа четка за зъби е най-нежният начин за почистване на деликатните първи зъбки. Меките влакна не нараняват венеца. Дългата дръжка е удобна за родителя. Главата на четката е малка и достига лесно навсякъде.

Подходяща за бебета от 0-18 месеца.


 

Начин на употреба: Сложете малко количество паста за зъби върху главата на четката и разтрийте нежно бебешките зъбки. Изплакнете обилно устната кухина. Мийте новопоникналите бебешки зъбки след всяко хранене.

 

 

 

Линеа Трейдинг ЕООД е българска компания, създадена през 1991г. Развива своята дейност в областта на продукти за здравето и медицински изделия. Фирмата е официален представител за България на редица световноизвестни марки продукти в сферата на стоматологията и фармацевтиката. Развива и собствена производствена линия продукти за назална хигиена - Naso Libero, която е добре позната на българския и чуждестранния пазар. Линеа Трейдинг е изцяло обърната към природосъобразното производство и прилага в дейността си опаковки и транспортни боксове за многократна употреба, рециклирана хартия и разделно събиране на отпадъци, както и оптимизирани доставки и маршрути с цел минимално отделяне на вредни емисии.

Продуктите на Линеа Трейдинг са преминали необходимите клинични изпитания и са сертифицирани по Европейските Стандарти за качество.

Линеа Трейдинг ЕООД е член на Германо-Българската Търговска Камара.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Производител: Линеа Трейдинг ЕООД
Марка Brush Baby
Страна производител: България
Захранване: Механична (обикновена)
Твърдост на четката: Ултра софт
Вид глава: Обикновена
Размер на четката: 0-18 месеца
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: БРЪШ-БЕЙБИ Моята първа четка за зъби 0-18м. 1бр. ЦВЕТОВЕ | BRUSH-BABY MY FIRSTBRUSH™ 0-18mths 1s COLOURS

Може би ще проявите интерес и към следните продукти