БРЪШ-БЕЙБИ ЕПЪЛМИНТ Паста за зъби за деца 0-3 г. 50мл. | BRUSH-BABY APPLEMINT Toothpaste for kids 0-3 50ml
Кат. №
7822

Наличност: В наличност

За поникващи зъбки. Успокояващ ефект. С ксилитол.

чети още
10,39 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

BRUSH-BABY Applemint Паста за зъби е предназначена за поникващи зъбки на деца от 0 до 3 години. Има успокояващо венците действие и намалва дискомфорта от никненето на зъбките. Почиства и предпазва зъбния емайл, правейки детските зъбки здрави и устойчиви срещу кариеси.

BRUSH-BABY Applemint Паста за зъби:

  • Съдържа ксилитол, който предпазва зъбките от кариес и плака.
  • Съдържа минимално количество флуорид (1000 части на 1 милион), което прави пастата безопасна при поглъщане. Флуоридът укрепва емайла и неутрализира захарните киселини.

Подходяща за деца от 0 до 3 години.

Без пенливи агенти (SLS).

Без парабени.

 Начин на употреба: Нанесете малко количество върху четка за зъби и почистете добре зъбите. Изплакнете добре устната кухина. Използвайте сутрин и вечер.

 

Линеа Трейдинг ЕООД е българска компания, създадена през 1991г. Развива своята дейност в областта на продукти за здравето и медицински изделия. Фирмата е официален представител за Бълагария на редица световноизвестни марки продукти в сферата на стоматологията и фармацевтиката. Развива и собствена производствена линия продукти за назална хигиена - Naso Libero, която е добре позната на българския и чуждестранния пазар. Линеа Трейдинг е изцяло обърната към природосъобразното производство и прилага в дейността си оптимизирани доставки и маршрути, опаковки и транспортни боксове за многократна употреба, рециклирана хартия и разделно събиране на отпадъци.

Продуктите на Линеа Трейдинг са преминали необходимите клинични изпитания и са сертифицирани по Европейските Стандарти за качество.

Линеа Трейдинг ЕООД е член на Германо-Българската Търговска Камара.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Марка Brush Baby
Производител: Линеа Трейдинг ЕООД
Страна производител: България
Част от тялото: За устна кухина
Подходящо за: Деца от 0 до 3 години
Предназначение: Анти-кариес
С вкус на: С вкус на ябълка
Подходяща ли е при хомеопатично лечение? Няма данни
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: БРЪШ-БЕЙБИ ЕПЪЛМИНТ Паста за зъби за деца 0-3 г. 50мл. | BRUSH-BABY APPLEMINT Toothpaste for kids 0-3 50ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти