ТЕПЕ Кутия за междузъбни четчици за пътуване 1бр. ЦВЕТОВЕ | TEPE Travel case for interdental brush 1s COLORS
Кат. №
6292

Наличност: В наличност

Практичен и удобен аксесоар.

чети още
2,89 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000

* Задължителни полета

Описание

Детайли

Поставката за междузъбни четчици МИКРО на шведския производител ТеПе е представлява малка кутиийка за съхранение на четките, подходяща при пътуване. Проектирана за да събере 6 броя междузъбни четки от серията оригинал и екстра софт на TePe. С дупки по нея, за да не се задържа влага. Изключително удобен аксесоар за вашите междузъбни четчици. С кутийката за пътуване всичко ще е прибрано и подредено. 

                                                  

 

Всички продукти на TePe в Aptekabgcom

 

Шведската компания TePe е основана през 1965г от Хенинг Еклунд. Той работи съвместно с експерти по дентална медицина и създава функционални продукти за устна хигиена. Целта на марката е да се фокусира върху интердеталното почистване и превантивната стоматологична помощ. През 1973г синът на Хенинг Еклунд - Бертил Еклунд продължава да развива компанията и създава първата четка за зъби, която бързо се превръща в любим продукт за орална хигиена в Швеция. Бизнес концепцията на TePe е да разработва, произвежда и продава висококачествени, функционални продукти за хигиена на устната кухина, в сътрудничество с експерти по дентална медицина. Мисията на компанията е да докаже на хората, че зъбите могат да се запазят цял живот, както да се увеличи осведомеността за превантивни мерки за запазване здравето на зъбите.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Производител: TePe Munhygienprodukter AB
Марка TePe
Страна производител: Швеция
Продуктова серия КАПАЧЕТА, КУТИИ И ПОСТАВКИ
Размер: Универсален
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ТЕПЕ Кутия за междузъбни четчици за пътуване 1бр. ЦВЕТОВЕ | TEPE Travel case for interdental brush 1s COLORS

Може би ще проявите интерес и към следните продукти