ТЕПЕ ЕКСТРА СОФТ Междузъбни четчици 8 бр.блистер РАЗМЕРИ | TEPE EXTRA SOFT Interdental brushes sets of 8s SIZEZ
Кат. №
6290

Наличност: В наличност

Перфектни за чувствителни венци и зъби.

чети още
9,64 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000

* Задължителни полета

Описание

Детайли

ЕКСТРА СОФТ Междузъбните четчици на шведския производител ТеПе са изключително нежна хигиенна грижа за тесни пространства. Практичната малка четчица е специално разработена за ефикасно почистване между вашите зъби, където нормалната четка за зъби не достига. Нежните супер меки влакна са перфектни за чувствителни зъби и венци. Комбинацията от нормалната и интерденталната четка за зъби осигурява здрави зъби, спокойни венци и свеж дъх. Ергономичната дръжка е направена така, че да е лесна за хващане и използване, а ъгловата глава гарантира максимален достъп. Създадени за да бъде удоволствие почистването на ортодонтски апарати и импланти.

Подходяща за ежедневна употреба.

Разработена съвместно с дентални експерти.

 

Модели и размери  tepe-interdental-brushes-evtino-izgodno-aptekabgcom

 


Начин на употреба:

 

                                                  

 

 

Всички продукти на TePe в Aptekabgcom

 

Шведската компания TePe е основана през 1965г от Хенинг Еклунд. Той работи съвместно с експерти по дентална медицина и създава функционални продукти за устна хигиена. Целта на марката е да се фокусира върху интердеталното почистване и превантивната стоматологична помощ. През 1973г синът на Хенинг Еклунд - Бертил Еклунд продължава да развива компанията и създава първата четка за зъби, която бързо се превръща в любим продукт за орална хигиена в Швеция. Бизнес концепцията на TePe е да разработва, произвежда и продава висококачествени, функционални продукти за хигиена на устната кухина, в сътрудничество с експерти по дентална медицина. Мисията на компанията е да докаже на хората, че зъбите могат да се запазят цял живот, както да се увеличи осведомеността за превантивни мерки за запазване здравето на зъбите.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Производител: TePe Munhygienprodukter AB
Марка TePe
Страна производител: Швеция
Продуктова серия МЕЖДУЪБНИ (ИНТЕРДЕНТАЛНИ) ЧЕТКИ
Размер: 0.45мм, 0.50мм, 0.60мм, 0.70мм, 0.80мм, 1.10мм
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ТЕПЕ ЕКСТРА СОФТ Междузъбни четчици 8 бр.блистер РАЗМЕРИ | TEPE EXTRA SOFT Interdental brushes sets of 8s SIZEZ

Може би ще проявите интерес и към следните продукти