Безплатна доставка при поръчка над 70лв. (до 1кг.)
Кошница (0) 0,00 лв.
ТЕПЕ Четка за зъби ИНТЕРСПЕЙС екстра софт | TEPE Toothbrush INTERSPACE extra soft

Детайли

Четката за зъби ИНТЕРСПЕЙС екстра софт на шведския производител ТеПе е изключително нежна хигиенна грижа за устната кухина. Снобчетата косми са екстра меки, което позволява ефикасно почистване на междузъбните пространства. Използването на четката намалява образуването на плака по зъбите. Иновативният дизайн осигурява удобно хващане и комфорт. Сменяемите глави гарантират пълно и лесно почистване на зъбите. Изключително подходяща за хора със зъбни конструкции - пломби, мостове и др.  Четката премахва остатъци от храна, като същевременно деликатните влакна защитават зъбите и венците.

 

 

Начин на употреба:                                                                             начин на употреба на интерспейс

 

 

Всички продукти на TePe в Aptekabgcom

 

Шведската компания TePe е основана през 1965г от Хенинг Еклунд. Той работи съвместно с експерти по дентална медицина и създава функционални продукти за устна хигиена. Целта на марката е да се фокусира върху интердеталното почистване и превантивната стоматологична помощ. През 1973г синът на Хенинг Еклунд - Бертил Еклунд продължава да развива компанията и създава първата четка за зъби, която бързо се превръща в любим продукт за орална хигиена в Швеция. Бизнес концепцията на TePe е да разработва, произвежда и продава висококачествени, функционални продукти за хигиена на устната кухина, в сътрудничество с експерти по дентална медицина. Мисията на компанията е да докаже на хората, че зъбите могат да се запазят цял живот, както да се увеличи осведомеността за превантивни мерки за запазване здравето на зъбите.

Допълнителна информация

Производител: TePe Munhygienprodukter AB
Страна производител: Швеция
Продуктова серия ЧЕТКИ ЗА ЗЪБИ
Размер: Универсален
ТЕПЕ Четка за зъби ИНТЕРСПЕЙС екстра софт | TEPE Toothbrush INTERSPACE extra soft

Подобни продукти

Напишете своето собствено мнение

Продуктите на тази страница не са предназначени да лекуват, диагностицират и/или предпазват от болести.
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна.