Безплатна доставка при поръчка над 70лв. (до 1кг.)
Кошница (0) 0,00 лв.
ТЕПЕ АНГЪЛ МИКС Междузъбни четчици 6 бр.блистер | TEPE ANGLE MIX Interdental brushes sets of 6s

Детайли

АНГЪЛ Междузъбните четчици на шведския производител ТеПе са изключително прецизни и удобни за почистване на тесни и широки пространства. Практичната ъглова четчица е специално разработена за ефикасно почистване между вашите зъби, където нормалната четка за зъби не достига. Иновационните четчици са перфектни за премахване на плаката и останалата храна между зъбите, оставяйки дъха свеж. Комбинацията от нормалната и интерденталната четка за зъби осигурява здрави зъби и спокойни венци. Дългата и плоска дръжка е направена лесна за хващане, като достига до най-труднодостъпните места. Огъващата се глава гарантира максимален достъп. Създадени за лесно и бързо почистване! Комплекта четки комбинира всички размери, за цялостно почистване на вашите зъби.

Подходяща за ежедневна употреба.

Разработена съвместно с дентални експерти.

 

Начин на употреба:

 

                                                  

 

Всички продукти на TePe в Aptekabgcom

 

Шведската компания TePe е основана през 1965г от Хенинг Еклунд. Той работи съвместно с експерти по дентална медицина и създава функционални продукти за устна хигиена. Целта на марката е да се фокусира върху интердеталното почистване и превантивната стоматологична помощ. През 1973г синът на Хенинг Еклунд - Бертил Еклунд продължава да развива компанията и създава първата четка за зъби, която бързо се превръща в любим продукт за орална хигиена в Швеция. Бизнес концепцията на TePe е да разработва, произвежда и продава висококачествени, функционални продукти за хигиена на устната кухина, в сътрудничество с експерти по дентална медицина. Мисията на компанията е да докаже на хората, че зъбите могат да се запазят цял живот, както да се увеличи осведомеността за превантивни мерки за запазване здравето на зъбите.

Допълнителна информация

Производител: TePe Munhygienprodukter AB
Марка Тепе
Страна производител: Швеция
Продуктова серия МЕЖДУЪБНИ (ИНТЕРДЕНТАЛНИ) ЧЕТКИ
Размер: 0.40мм, 0.45мм, 0.50мм, 0.60мм, 0.70мм, 0.80мм
ТЕПЕ АНГЪЛ МИКС Междузъбни четчици 6 бр.блистер | TEPE ANGLE MIX Interdental brushes sets of 6s

Подобни продукти

Напишете своето собствено мнение

Продуктите на тази страница не са предназначени да лекуват, диагностицират и/или предпазват от болести.
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна.