Безплатна доставка при поръчка над 70лв. (до 1кг.)
Кошница (0) 0,00 лв.
ТЕПЕ Четка за зъби КОМПАКТ ТЪФТ ултра софт | TEPE Toothbrush COMPACT TUFT ultra soft

Детайли

Четката за зъби КОМПАКТ ТЪФТ ултра софт на шведския производител ТеПе е изключително нежна хигиенна грижа за устната кухина. Снобчетата косми са къси и ултра меки, което позволява ефикасно почистване на междузъбните пространства. Използването на четката намалява образуването на плака по и около зъбите и имплантите. Иновативният дизайн осигурява удобно хващане и комфорт. Ъгловата четка с малка глава достига и до най-труднодостъпни места в устната кухина. Изключително подходяща за деца и възрастни със зъбни конструкции - ортодонски апарати, брекети, импланти, мостове, и др. Четката премахва остатъци от храна, като същевременно деликатните влакна защитават зъбите и венците.

Подходяща за ежедневна употреба.

 

Начин на употреба:

 

                                                                                  Всички продукти на TePe в Aptekabgcom

 

Шведската компания TePe е основана през 1965г от Хенинг Еклунд. Той работи съвместно с експерти по дентална медицина и създава функционални продукти за устна хигиена. Целта на марката е да се фокусира върху интердеталното почистване и превантивната стоматологична помощ. През 1973г синът на Хенинг Еклунд - Бертил Еклунд продължава да развива компанията и създава първата четка за зъби, която бързо се превръща в любим продукт за орална хигиена в Швеция. Бизнес концепцията на TePe е да разработва, произвежда и продава висококачествени, функционални продукти за хигиена на устната кухина, в сътрудничество с експерти по дентална медицина. Мисията на компанията е да докаже на хората, че зъбите могат да се запазят цял живот, както да се увеличи осведомеността за превантивни мерки за запазване здравето на зъбите.

Допълнителна информация

Производител: TePe Munhygienprodukter AB
Страна производител: Швеция
Продуктова серия ЧЕТКИ ЗА ЗЪБИ
Размер: Универсален
ТЕПЕ Четка за зъби КОМПАКТ ТЪФТ ултра софт | TEPE Toothbrush COMPACT TUFT ultra soft

Подобни продукти

Напишете своето собствено мнение

Продуктите на тази страница не са предназначени да лекуват, диагностицират и/или предпазват от болести.
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна.