Безплатна доставка при поръчка над 70лв. (до 1кг.)
Кошница (0) 0,00 лв.
ТЕПЕ Четка за зъби СПЕШЪЛ КЕЪР ултра софт | TEPE Toothbrush SPECIAL CARE ultra soft

Детайли

Четката за зъби СПЕШЪЛ КЕЪР ултра софт на шведския производител ТеПе е изключително нежна хигиенна грижа, заради 12 000 ултра меки нишки. Подходяща е след орални операции, при чувствителна лигавица или след лъчетерапия. Иновативният дизайн е направен така, за да достига и до най-труднодостъпните места. Влакната са ултра меки, което осигурява нежно и деликатно почистване на зъбите. Малката компактна глава гарантира цялостно почистване в най-тесните места. Ултра нежна хигиенна грижа за деца и възрастни!

За ежедневна употреба.

 

Начин на употреба:


 

 

 

Всички продукти на TePe в Aptekabgcom

 

Шведската компания TePe е основана през 1965г от Хенинг Еклунд. Той работи съвместно с експерти по дентална медицина и създава функционални продукти за устна хигиена. Целта на марката е да се фокусира върху интердеталното почистване и превантивната стоматологична помощ. През 1973г синът на Хенинг Еклунд - Бертил Еклунд продължава да развива компанията и създава първата четка за зъби, която бързо се превръща в любим продукт за орална хигиена в Швеция. Бизнес концепцията на TePe е да разработва, произвежда и продава висококачествени, функционални продукти за хигиена на устната кухина, в сътрудничество с експерти по дентална медицина. Мисията на компанията е да докаже на хората, че зъбите могат да се запазят цял живот, както да се увеличи осведомеността за превантивни мерки за запазване здравето на зъбите.Допълнителна информация

Производител: TePe Munhygienprodukter AB
Страна производител: Швеция
Продуктова серия ЧЕТКИ ЗА ЗЪБИ
Захранване: Механична (обикновена)
Твърдост на четката: Ултра софт
Вид глава: Обикновена
Размер на четката: 6+ години, За тийнейджъри, За възрастни (12+ години)
ТЕПЕ Четка за зъби СПЕШЪЛ КЕЪР ултра софт | TEPE Toothbrush SPECIAL CARE ultra soft

Подобни продукти

Напишете своето собствено мнение

Продуктите на тази страница не са предназначени да лекуват, диагностицират и/или предпазват от болести.
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна.