Безплатна доставка при поръчка над 70лв. (до 1кг.)
Кошница (0) 0,00 лв.
ТЕПЕ Четка за зъби СЕЛЕКТ медиум | TEPE Toothbrush SELECT medium

Детайли

Четката за зъби Селект медиум на шведския производител ТеПе е изключително лека и деликатна грижа за зъбите и венците. Има заоблена глава и е с много удобна и лесна за употреба дръжка. Влакната са средно меки и заоблени в крайщата, което я прави нежна и ефикасна грижа към зъбите и венците. Подходяща е за възрастни и младежи, които предпочитат среден размер четка за зъби. Чисти дори и най-труднодостъпните места. Дъвкателната повърхост е почистена, плаката е остранена, зъбите са здрави и защитени!

За ежедневна употреба.


Начин на употреба:


 

Всички продукти на TePe в Aptekabgcom

 

Шведската компания TePe е основана през 1965г от Хенинг Еклунд. Той работи съвместно с експерти по дентална медицина и създава функционални продукти за устна хигиена. Целта на марката е да се фокусира върху интердеталното почистване и превантивната стоматологична помощ. През 1973г синът на Хенинг Еклунд - Бертил Еклунд продължава да развива компанията и създава първата четка за зъби, която бързо се превръща в любим продукт за орална хигиена в Швеция. Бизнес концепцията на TePe е да разработва, произвежда и продава висококачествени, функционални продукти за хигиена на устната кухина, в сътрудничество с експерти по дентална медицина. Мисията на компанията е да докаже на хората, че зъбите могат да се запазят цял живот, както да се увеличи осведомеността за превантивни мерки за запазване здравето на зъбите.Допълнителна информация

Производител: TePe Munhygienprodukter AB
Марка Тепе
Страна производител: Швеция
Продуктова серия ЧЕТКИ ЗА ЗЪБИ
Захранване: Механична (обикновена)
Твърдост на четката: Медиум
Вид глава: Обикновена
Размер на четката: За тийнейджъри, За възрастни (12+ години)
ТЕПЕ Четка за зъби СЕЛЕКТ медиум | TEPE Toothbrush SELECT medium

Подобни продукти

Напишете своето собствено мнение

Продуктите на тази страница не са предназначени да лекуват, диагностицират и/или предпазват от болести.
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна.