ТЕПЕ Четка за зъби НОВА софт | TEPE Toothbrush NOVA soft
Кат. №
6175

Наличност: В наличност

С активен връх за почистване на задни зъби.

чети още
4,75 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Четката за зъби НОВА софт на шведския производител ТеПе е изключително нежна и деликатна грижа за зъбите и венците. Има изтънена глава, гъсти косъмчета и активен връх за по-лесен достъп на задните зъби. С ергономична дръжка, против плъзгане. Влакната са меки и заоблени в крайщата, което я прави деликатна и ефикасна грижа към зъбите и венците. Степента на твърдост на четката се определя по цвета на върха :

  • Жълто - софт,
  • Розово - екстра софт,
  • Синьо - медиум.

Подходяща е за възрастни, като почиства ефикасно труднодостъпни места като задните зъби. Дъвкателната повърхост е почистена, плаката е остранена, зъбите са здрави и защитени!

За ежедневна употреба.


Начин на употреба:


 

Всички продукти на TePe в Aptekabgcom

 

Шведската компания TePe е основана през 1965г от Хенинг Еклунд. Той работи съвместно с експерти по дентална медицина и създава функционални продукти за устна хигиена. Целта на марката е да се фокусира върху интердеталното почистване и превантивната стоматологична помощ. През 1973г синът на Хенинг Еклунд - Бертил Еклунд продължава да развива компанията и създава първата четка за зъби, която бързо се превръща в любим продукт за орална хигиена в Швеция. Бизнес концепцията на TePe е да разработва, произвежда и продава висококачествени, функционални продукти за хигиена на устната кухина, в сътрудничество с експерти по дентална медицина. Мисията на компанията е да докаже на хората, че зъбите могат да се запазят цял живот, както да се увеличи осведомеността за превантивни мерки за запазване здравето на зъбите.Допълнителна информация

Допълнителна информация

Производител: TePe Munhygienprodukter AB
Марка TePe
Страна производител: Швеция
Продуктова серия ЧЕТКИ ЗА ЗЪБИ
Захранване: Механична (обикновена)
Твърдост на четката: Софт
Вид глава: Обикновена, Чупеща се
Размер на четката: За възрастни (12+ години)
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ТЕПЕ Четка за зъби НОВА софт | TEPE Toothbrush NOVA soft

Може би ще проявите интерес и към следните продукти