ТЕПЕ ОРИГИНАЛ Междузъбни четчици 6 бр. блистер РАЗМЕРИ | TEPE ORIGINAL Interdental brushes sets of 6s SIZEZ
Кат. №
6280

Наличност: В наличност

Перфектни за почистване на тесни пространства.

чети още
9,49 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000

* Задължителни полета

Описание

Детайли

ОРИГИНАЛ Междузъбните четчици на шведския производител ТеПе са изключително нежна хигиенна грижа за междузъбните тесни пространства. Практичната малка четчица е специално разработена за ефикасно почистване между вашите зъби, където нормалната четка за зъби не достига. Комбинацията от нормалната и интерденталната четка за зъби осигурява здрави зъби, спокойни венци и свеж дъх. Ергономичната дръжка е направена така, че да е лесна за хващане и използване, а ъгловата глава гарантира максимален достъп. Почистването с интердентална четка от марката TePe предотвратява възпалени венци и кухини, както и лош дъх.

Подходяща за ежедневна употреба.

Разработена съвместно с дентални експерти.

 

Модели и размери  tepe-interdental-brushes-evtino-izgodno-aptekabgcom

 


Начин на употреба:

 

                                                  

 

 

Всички продукти на TePe в Aptekabgcom

 

Шведската компания TePe е основана през 1965г от Хенинг Еклунд. Той работи съвместно с експерти по дентална медицина и създава функционални продукти за устна хигиена. Целта на марката е да се фокусира върху интердеталното почистване и превантивната стоматологична помощ. През 1973г синът на Хенинг Еклунд - Бертил Еклунд продължава да развива компанията и създава първата четка за зъби, която бързо се превръща в любим продукт за орална хигиена в Швеция. Бизнес концепцията на TePe е да разработва, произвежда и продава висококачествени, функционални продукти за хигиена на устната кухина, в сътрудничество с експерти по дентална медицина. Мисията на компанията е да докаже на хората, че зъбите могат да се запазят цял живот, както да се увеличи осведомеността за превантивни мерки за запазване здравето на зъбите.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Производител: TePe Munhygienprodukter AB
Марка TePe
Страна производител: Швеция
Продуктова серия МЕЖДУЪБНИ (ИНТЕРДЕНТАЛНИ) ЧЕТКИ
Размер: 0.40мм, 0.45мм, 0.50мм, 0.60мм, 0.70мм, 0.80мм, 1.10мм, 1.30мм, 1.50мм
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ТЕПЕ ОРИГИНАЛ Междузъбни четчици 6 бр. блистер РАЗМЕРИ | TEPE ORIGINAL Interdental brushes sets of 6s SIZEZ

Може би ще проявите интерес и към следните продукти