Безплатна доставка при поръчка над 70лв. (до 1кг.)
Кошница (0) 0,00 лв.
ТЕПЕ Гингивален гел с хлорхексидин 20мл | TEPE Gingival gel whit chlorhexidine 20ml

Детайли

Гингивалният гел с хлорхексидин на шведския производител ТеПе е създаден да защитава зъбите и венците със силното си антибактериално действие. В мощната формула на гела се съдържа флуорид, който подсилва емайла и забавя процеса на деминерализация на зъбите. Хлорхексидинът намалява плаката и възпалението на венците. Ментовият вкус остава освежаващо усещане. Не съдържа абразивни частици, което го прави изключително нежен към зъбите и венците. Перфектен за хора с възпалени венци, парадонтит и периимплантит. Препоръчва се използването на гела да е в комбинация с интердентална четка за зъби.

 

Начин на употреба: 

 

 

Всички продукти на TePe в Aptekabgcom

 

Шведската компания TePe е основана през 1965г от Хенинг Еклунд. Той работи съвместно с експерти по дентална медицина и създава функционални продукти за устна хигиена. Целта на марката е да се фокусира върху интердеталното почистване и превантивната стоматологична помощ. През 1973г синът на Хенинг Еклунд - Бертил Еклунд продължава да развива компанията и създава първата четка за зъби, която бързо се превръща в любим продукт за орална хигиена в Швеция. Бизнес концепцията на TePe е да разработва, произвежда и продава висококачествени, функционални продукти за хигиена на устната кухина, в сътрудничество с експерти по дентална медицина. Мисията на компанията е да докаже на хората, че зъбите могат да се запазят цял живот, както да се увеличи осведомеността за превантивни мерки за запазване здравето на зъбите.

Допълнителна информация

Производител: TePe Munhygienprodukter AB
Страна производител: Швеция
Продуктова серия ПОДСИЛВАНЕ НА ЕМАЙЛА И ЗАЩИТА ОТ ПЛАКА И КАРИЕСИ
Част от тялото: ---
Подходящо за: Възрастни и юноши над 12 години
Предназначение: Анти-кариес, Анти-плака, Против гингивит, Против лош дъх, Против пародонтоза
С вкус на: С вкус на мента
Съдържание на флуорид: Да
Хомеопатичен продукт: Не
Подходяща ли е при хомеопатично лечение? Няма данни
ТЕПЕ Гингивален гел с хлорхексидин 20мл | TEPE Gingival gel whit chlorhexidine 20ml

Подобни продукти

Напишете своето собствено мнение

Продуктите на тази страница не са предназначени да лекуват, диагностицират и/или предпазват от болести.
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна.