ПЪЛЕН СПЕКТЪР КУРКУМИН меки капсули 30бр. СОЛГАР | FULL SPECTRUM CURCUMIN softgels 30s SOLGAR
Кат. №
3394

Наличност: В наличност

Усъвършенствана формула на куркума.

чети още

Нормална цена: 92,00 лв.

Special Price 80,96 лв.

Поръчай по телефон 0887 150 005
Описание

Детайли

Full Spectrum Curcumin е хранителна добавка, която представлява усъвършенствана формула на куркума. Основната съставка на продукта е куркумин, който има противовъзпалителни и антиоксидантни свойства.

Известни са свойствата на куркумата да подобрява храносмилането, да предотвратява образуването на газове и подуването на корема, в следствие на диспепсия. Освен че тонизира храносмилателната система, куркумата благоприятства здравето на ставите и умствените способности на човек.

Това, с което Full Spectrum Curcumin е по-добър от всички останали хранителни добавки, съдържащи куркума, е че конкретната формула осигурява куркумин в по-иновативна, по-активна и по-усвоима форма. Обикновеният куркумин, съдържащ се в куркумата, се усвоята 185 пъти по-малко и 6,8 пъти по-бавно, отколкото куркумина в хранителната добавка на Солгар. Една капсула Full Spectrum Curcumin се равнява на 74 капсули от 100мг обикновен екстракт от куркумин.

Добавката не съдържа глутен, соя, пшеница, мая, млечни продукти, консерванти, подсладители, овкусители или изкуствени оцветители.

Приема се по 1 мека капсула дневно по време на хранене.

Марката Solgar предоставя висококачествени и натурални хранителни добавки от 1947г. Мисията на Solgar е постигането на по-здравословен начин на живот чрез приема на иновативни и научно разработени продукти с безкомпромисно качество. Марката се нарежда сред водещите производители на хранителни добавки в световен мащаб, като разпростира дейността си в над 50 страни с гама от 450 продукта. Високостандартизираните суровини, с които се произвеждат продуктите се добиват от специалисти в различни географски райони на света. Опаковките представляват кехлибарени стъклени бутилки, които максимално запазват качествата на хранителните добавки и не замърсяват околната среда. Всички продукти с марка Solgar преминават проверка съгласно добрите производствени практики (GMP's: Good Manufacturing Practices) - проверяват се за трайност, устойчивост, чистота и достоверност на етикета.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: По 1 мека капсула дневно по време на хранене.
Особености на прием: Да се приема по време на хранене
Брой таблетки/дози 30
За колко време е приемът: 30 дни
Активна съставка: Куркума, Куркумин
С каква цел се приема? Подобряване на здравето, Подобряване на храносмилането, Противовъзпалително
Спада към: Общо укрепване на организма, Подобрява чревната функция, Противовъзпалително средство
В лекарствената форма, при еднократeн прием, максимална доза ли се приемa: Да
С вкус на: С неутрален вкус
Човешка система: Общо действие /укрепващо/ – върху целия организъм, Хранителна система
Лекарствена форма на прием: Капсули – меки желатинови
Помощни вещества, които отсъстват в продукта: Без глутен (пшеница), Без захар, Без консерванти, Без лактоза, Без мая, Без нишесте, Без овкусители, Без оцветители , Без подсладител, Без соя
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Марка SOLGAR
Производител: SOLGAR
Страна производител: САЩ
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ПЪЛЕН СПЕКТЪР КУРКУМИН меки капсули 30бр. СОЛГАР | FULL SPECTRUM CURCUMIN softgels 30s SOLGAR

Може би ще проявите интерес и към следните продукти