ДХА ЗА ДЪВЧЕНЕ ЗА ДЕЦА 90 желирани таблетки за дъвчене СОЛГАР | CHILDREN'S CHEWABLE DHA 90 chewie-gels SOLGAR
Кат. №
1229

Наличност: В наличност

Рибено масло за деца, което укрепва зрението, мозъка и неврологичното развитие.

Есенциални мастни киселини за деца над 4 години.

чети още

Нормална цена: 71,66 лв.

Special Price 53,75 лв.

Поръчай по телефон 0887 150 005
Описание

Детайли

ДХА ЗА ДЪВЧЕНЕ ЗА ДЕЦА е продукт, специално създаден за деца. Той е на основата на естествен богат източник на омега-3 мастната киселина ДХА, която е от изключително значение за развитието на нервната система и нейните функции.

Студеното пресоване и внимателният процес на пречистване осигуряват високи нива на полиненаситени мастни киселини се запазват в маслото, докато замърсителите са намалени до абсолютния минимум.

Маслото осигурява много висока концентрация на ДХА. За нея е известно, че е необходима за нормалното функциониране на клетъчните мембрани и има особено значение за функциите на мозъка и нервната тъкан. Скорошни проучвания са свързали приема на ДХА с повишени възможности при учене и концентрация и осигуряване на нормално умствено и неврологично развитие.

Марката Solgar предоставя висококачествени и натурални хранителни добавки от 1947г. Мисията на Solgar е постигането на по-здравословен начин на живот чрез приема на иновативни и научно разработени продукти с безкомпромисно качество. Марката се нарежда сред водещите производители на хранителни добавки в световен мащаб, като разпростира дейността си в над 50 страни с гама от 450 продукта. Високостандартизираните суровини, с които се произвеждат продуктите се добиват от специалисти в различни географски райони на света. Опаковките представляват кехлибарени стъклени бутилки, които максимално запазват качествата на хранителните добавки и не замърсяват околната среда. Всички продукти с марка Solgar преминават проверка съгласно добрите производствени практики (GMP's: Good Manufacturing Practices) - проверяват се за трайност, устойчивост, чистота и достоверност на етикета.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: През устата. 1-2 таблетки на ден с храна.
Особености на прием: Да се приема по време на хранене
Брой таблетки/дози 90
За колко време е приемът: За два месеца
Активна съставка: Рибено масло
С каква цел се приема? Нормално развитие на мозъка
Спада към: Антиоксидант, Общо укрепване на организма
С вкус на: С неутрален вкус
Човешка система: Общо действие /укрепващо/ – върху целия организъм
Лекарствена форма на прием: Таблетки – за дъвчене
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Деца – от 4 до 11 години
Марка SOLGAR
Производител: SOLGAR
Страна производител: САЩ
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ДХА ЗА ДЪВЧЕНЕ ЗА ДЕЦА 90 желирани таблетки за дъвчене СОЛГАР | CHILDREN'S CHEWABLE DHA 90 chewie-gels SOLGAR

Може би ще проявите интерес и към следните продукти