ОМЕГА-3 ДВОЙНА СИЛА меки капсули 30бр или 60бр. СОЛГАР | OMEGA-3 DOUBLE STRENGTH softgels 30s or 60s SOLGAR
Кат. №
1226

Наличност: В наличност

За мозъка, очите, ставите.

Концентрирано рибено масло.

чети още
40,45 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000

* Задължителни полета

Описание

Детайли

Значението на омега-3 мастните киселини е добре познато. Тези есенциални мазнини са изключително важни за здравето на сърдечно-съдовата система, умствена яснота и нормалната мозъчна функция, настроението и хормоналния баланс. Те са от съществено значение и по време на бременност и кърмене. Дефицитът на омега-3 мастни киселини е свързан с много съвременни здравни проблеми. Solgar Omega-3 Double Strength е нова, по-мощна формула осигуряваща над два пъти повече EPA и DHA от стандартните добавки с омега-3 мастни киселини. Този продукт е подходящ за ежедневна употреба, особено за тези, които са загрижени за състоянието на ставите и на сърдечно-съдовата си система или имат проблеми с настроението. Тази добавка е идеална и за прием по време на бременност и кърмене, защото подкрепя здравето на майката и развитието на бебето.

Марката Solgar предоставя висококачествени и натурални хранителни добавки от 1947г. Мисията на Solgar е постигането на по-здравословен начин на живот чрез приема на иновативни и научно разработени продукти с безкомпромисно качество. Марката се нарежда сред водещите производители на хранителни добавки в световен мащаб, като разпростира дейността си в над 50 страни с гама от 450 продукта. Високостандартизираните суровини, с които се произвеждат продуктите се добиват от специалисти в различни географски райони на света. Опаковките представляват кехлибарени стъклени бутилки, които максимално запазват качествата на хранителните добавки и не замърсяват околната среда. Всички продукти с марка Solgar преминават проверка съгласно добрите производствени практики (GMP's: Good Manufacturing Practices) - проверяват се за трайност, устойчивост, чистота и достоверност на етикета.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: През устата. 1-4 капсули на ден с храна.
Особености на прием: Да се приема по време на хранене
Брой таблетки/дози 30
За колко време е приемът: 15 дни
Активна съставка: Рибено масло
С каква цел се приема? Понижава холестерола
Спада към: Антиоксидант
С вкус на: С неутрален вкус
Човешка система: Сърдечна-съдова система
Лекарствена форма на прием: Капсули – меки желатинови
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Марка SOLGAR
Производител: SOLGAR
Страна производител: САЩ
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ОМЕГА-3 ДВОЙНА СИЛА меки капсули 30бр или 60бр. СОЛГАР | OMEGA-3 DOUBLE STRENGTH softgels 30s or 60s SOLGAR

Може би ще проявите интерес и към следните продукти