НОЛИПИД ФОРТЕ 30 капсули ФОРТЕКС | NOLIPID FORTE 30 caps FORTEX
Кат. №
3797

Наличност: В наличност

Заздравява сърцето, артериите, кръвоносните съдове. Регулира нивото на лошия холестерол, като го извежда от организма. Запазва нивата на добрия холестерол.

Повлиява холестерола и сърдечно-съдовата система.

чети още
17,91 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

ДЕТАЙЛИ НА ПРОДУКТА

Нолипид форте на Фортекс е хранителна добавка, която намалява нивата на лошия холестерол в органима и подпомага функцията на сърдечно-съдовата система. Лошият холестерол е мазно, и бяло вещество, което се различава от добрия холестерол по своята ниска плътност. Холестеролът не може да се разтвори в кръвта и поради това се придвижва в организма чрез нея, като се свързва с белтъци в специфични съединения. Той пренася поетите чрез храната и обработените от черния дроб мазнини и високите му нива образуват плаки по стените на кръвоносните съдове, което ги стяга и затруднява работата на организма. Нолипид форте намалява нивото на лошия холестерол с до 30% в рамките на 8 седмици и поддържа неговото ниво. Продуктът спомага за запазването на добрия холестерол и извежда лошия от организма. Поддържа здравето на артериите и оптималната им проходимост, като контролира калциевите отлагания, прави ги еластични и гъвкави. Грижи се за сърцето и кръвоносните съдове, кръвната циркулация и съсирването на кръвта.

Приемът на Нолипид форте се препоръчва успоредно с хранителен режим и движение за здравословно тегло, ограничение на вредни храни и напитки и периодичен наблюдение на кръвното налягане.

Поликозанолът представлява естествен природен комплекс, добит от пречистена меласа на захарна тръстика и не съдържа захар. Той повлиява холестерола в кръвта.

Пектинът участва в извеждането на лошия хлестерол от организма по естествен път и същевременно запазва нивата на добрия.

Витамин К2 укрепва сърцето, кръвоносните съдове и сърдечно-съдовата система. Контролира калциевите отлагания, което улеснява проходимостта през артериалните съдове.

Продуктът може да се консумира за дълъг период от време без сериозни странични ефекти върху черния дроб и организма като цяло. 

Не предизвиква зависимост.

Може да се използва успоредно със статини.

Подходящо за лица над 18г.

КОЛИЧЕСТВО СЪДЪРЖАНИЕ В 1БР ТАБЛЕТКА:

  • Поликозанол  20 mg;
  • Пектин 250 mg;
  • Витамин К2  30 μg;

СЪХРАНЕНИЕ

На проветриво, сухо място, при стайна температура между 5°C и 25°C, защитено от пряка слънчева светлина, недостъпно за малки деца, в оригинална опаковка.

ФОРТЕКС НУТРАСЮТИКАЛС е изцяло българска компания производител на хранителни добавки и козметика. Продуктите са насочени в полза на човешкото здраве - профилактика, превенция и терапия чрез природни екстракти. Формулите са разработени така, че да се минимализират или отстранят възможни странични ефекти при употребата на препаратите. Иновативните комбинации от съставки се основават на съвременни достижения в диетиката и фармацията.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: По 1 таблетка вечер по време на хранене с няколко глътки вода.
Особености на прием: Да се приема вечер по време на хранене
Брой таблетки/дози 30
За колко време е приемът: 30 дни
Активна съставка: Витамин К2 / Vitamin K2, Пектин, Поликозанол
С каква цел се приема? Защита на кръвоносната система, Защита на сърдечно-съдова система, Нормализира сърдечно-съдовата дейност, Подобряване на тонуса на кръвоносните съдове, Подпомагане на кръвната циркулация, Понижава холестерола
Спада към: Нормализира кръвното налягане, Подпомага кръвоносната система, Регулира холестерола в кръвта
В лекарствената форма, при еднократeн прием, максимална доза ли се приемa: Да
Човешка система: Сърдечна-съдова система
Лекарствена форма на прием: Капсули
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Подходящ ли е за диабетици: Да
Марка Fortex
Производител: Фортекс Нутрасютикалс ООД България
Страна производител: България
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: НОЛИПИД ФОРТЕ 30 капсули ФОРТЕКС | NOLIPID FORTE 30 caps FORTEX

Може би ще проявите интерес и към следните продукти