НОЛИПИД ФОРТЕ 30 капсули ФОРТЕКС | NOLIPID FORTE 30 caps FORTEX
Кат. №
3797

Наличност: В наличност

Повлиява холестерола и сърдечно-съдовата система. Заздравява сърцето, артериите, кръвоносните съдове. Регулира нивото на лошия холестерол, като го извежда от организма. Запазва нивата на добрия холестерол.

чети още
22,25 лв.
Поръчай по телефон 0887 150 005
Описание

Детайли

ДЕТАЙЛИ НА ПРОДУКТА

Нолипид форте на Фортекс е хранителна добавка, която намалява нивата на лошия холестерол в органима и подпомага функцията на сърдечно-съдовата система. Лошият холестерол е мазно, и бяло вещество, което се различава от добрия холестерол по своята ниска плътност. Холестеролът не може да се разтвори в кръвта и поради това се придвижва в организма чрез нея, като се свързва с белтъци в специфични съединения. Той пренася поетите чрез храната и обработените от черния дроб мазнини и високите му нива образуват плаки по стените на кръвоносните съдове, което ги стяга и затруднява работата на организма. Нолипид форте намалява нивото на лошия холестерол с до 30% в рамките на 8 седмици и поддържа неговото ниво. Продуктът спомага за запазването на добрия холестерол и извежда лошия от организма. Поддържа здравето на артериите и оптималната им проходимост, като контролира калциевите отлагания, прави ги еластични и гъвкави. Грижи се за сърцето и кръвоносните съдове, кръвната циркулация и съсирването на кръвта.

Приемът на Нолипид форте се препоръчва успоредно с хранителен режим и движение за здравословно тегло, ограничение на вредни храни и напитки и периодичен наблюдение на кръвното налягане.

Поликозанолът представлява естествен природен комплекс, добит от пречистена меласа на захарна тръстика и не съдържа захар. Той повлиява холестерола в кръвта.

Пектинът участва в извеждането на лошия хлестерол от организма по естествен път и същевременно запазва нивата на добрия.

Витамин К2 укрепва сърцето, кръвоносните съдове и сърдечно-съдовата система. Контролира калциевите отлагания, което улеснява проходимостта през артериалните съдове.

Продуктът може да се консумира за дълъг период от време без сериозни странични ефекти върху черния дроб и организма като цяло. 

Не предизвиква зависимост.

Може да се използва успоредно със статини.

Подходящо за лица над 18г.

КОЛИЧЕСТВО СЪДЪРЖАНИЕ В 1БР ТАБЛЕТКА:

  • Поликозанол  20 mg;
  • Пектин 250 mg;
  • Витамин К2  30 μg;

СЪХРАНЕНИЕ

На проветриво, сухо място, при стайна температура между 5°C и 25°C, защитено от пряка слънчева светлина, недостъпно за малки деца, в оригинална опаковка.

ФОРТЕКС НУТРАСЮТИКАЛС е изцяло българска компания производител на хранителни добавки и козметика. Продуктите са насочени в полза на човешкото здраве - профилактика, превенция и терапия чрез природни екстракти. Формулите са разработени така, че да се минимализират или отстранят възможни странични ефекти при употребата на препаратите. Иновативните комбинации от съставки се основават на съвременни достижения в диетиката и фармацията.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: По 1 таблетка вечер по време на хранене с няколко глътки вода.
Особености на прием: Да се приема вечер по време на хранене
Брой таблетки/дози 30
За колко време е приемът: 30 дни
Активна съставка: Витамин К2 / Vitamin K2, Пектин, Поликозанол
С каква цел се приема? Защита на кръвоносната система, Защита на сърдечно-съдова система, Нормализира сърдечно-съдовата дейност, Подобряване на тонуса на кръвоносните съдове, Подпомагане на кръвната циркулация, Понижава холестерола
Спада към: Нормализира кръвното налягане, Подпомага кръвоносната система, Регулира холестерола в кръвта
В лекарствената форма, при еднократeн прием, максимална доза ли се приемa: Да
Човешка система: Сърдечна-съдова система
Лекарствена форма на прием: Капсули
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Подходящ ли е за диабетици: Да
Марка Fortex
Производител: Фортекс Нутрасютикалс ООД България
Страна производител: България
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: НОЛИПИД ФОРТЕ 30 капсули ФОРТЕКС | NOLIPID FORTE 30 caps FORTEX

Може би ще проявите интерес и към следните продукти