ОМЕГА-10 КАДРИО 60 капсули ФОРТЕКС | OMEGA-10 CARDIO 60 caps FORTEX
Кат. №
3799

Наличност: В наличност

Поддържа сърдечно-съдовата система здрава. Укрепва мозъчната и психичната функция, регулира холестерола и забавя процесите на стареене в организма.

За здраво сърце.

чети още
22,18 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

ДЕТАЙЛИ НА ПРОДУКТА

Омега-10 кардио на Фортекс е хранителна добавка, която повлиява сърцето и сърдечната дейност. Уникалната комбинация от активни съставки достига до всички органи и системи в организма, като най-силно действие се отбелязва в сърдечно-съдовата система.

Омега-3 ненаситена мастна киселина намалява нивата на холестерол в кръвта и укрепва сърдечната и мозъчната функция. Тази киселина не се синтезира естествено в човешкото тяло и е необходимо да бъде доставяна чрез храната. Омега-3 има благоприятно действие и над мозъка и мозъчната дейност, обмяната на веществата, костите, косата, кожата, очите, имунната система и психиката.

Коензим Q10 е антиоксидант, който участва естествено в обмяната на веществата, но с напредване на възрастта се произвежда все по-малко. Недостатъчното количество на това витаминоподобно вещество ускорява процесите на стареене в организма и предразполага към сърдечно-съдови заболявания. Коензим Q10 подобрява работата на сърцето и мозъка, регулира холестерола в кръвта, забавя процесите на стареене и енергизира клетките в тялото, а от там и целия организъм, 

КОЛИЧЕСТВО СЪДЪРЖАНИЕ В 1БР КАПСУЛА:

  • Рибено масло, съдържащо 18% EPA и 12% DHA незаменими ненаситени мастни киселини - 1000  mg; 
  • Коензим Q10 - 20 mg.

СЪХРАНЕНИЕ

На проветриво, сухо място, при стайна температура между 5°C и 25°C, защитено от пряка слънчева светлина, недостъпно за малки деца, в оригинална опаковка.

ФОРТЕКС НУТРАСЮТИКАЛС е изцяло българска компания производител на хранителни добавки и козметика. Продуктите са насочени в полза на човешкото здраве - профилактика, превенция и терапия чрез природни екстракти. Формулите са разработени така, че да се минимализират или отстранят възможни странични ефекти при употребата на препаратите. Иновативните комбинации от съставки се основават на съвременни достижения в диетиката и фармацията.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: По 3 капсули дневно по време на хранене с няколко глътки вода.
Особености на прием: Да се приема по време на хранене
Брой таблетки/дози 60
За колко време е приемът: 20 дни
Активна съставка: Витамин Е / Vitamin E, Коензим Q10, Омега-3
С каква цел се приема? Клетъчна енергия, Лечение на сърдечно-съдови проблеми, Нормализира сърдечно-съдовата дейност, Понижава холестерола, Сърдечно-съдово здраве, Укрепва мозъчната функция
Спада към: Антиоксидант, Имуностимулатор, Кардиопротектор, Клетъчен енергостимулатор, Подобрява и подсилва кожата, ноктите и косата, Подпомага мозъчната дейност, Подпомага работата на сърцето, Подсилва костите, Регулира холестерола в кръвта
В лекарствената форма, при еднократeн прием, максимална доза ли се приемa: Да
Човешка система: Сърдечна-съдова система
Лекарствена форма на прием: Капсули – меки желатинови
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Подходящ ли е за диабетици: Да
Марка Fortex
Производител: Фортекс Нутрасютикалс ООД България
Страна производител: България
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ОМЕГА-10 КАДРИО 60 капсули ФОРТЕКС | OMEGA-10 CARDIO 60 caps FORTEX

Може би ще проявите интерес и към следните продукти