ФИТОКАРДИН 30 капсули ФОРТЕКС | FITOCARDIN 30 caps FORTEX
Кат. №
3727

Наличност: В наличност

Тонизира сърдечния мускул и забавя процесите на стареене. Минимализира риска от сърдечни неразположения.

Здраве за сърцето и сърдечно-съдовата система.

чети още
12,62 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

ДЕТАЙЛИ НА ПРОДУКТА

Фитокардин на Фортекс комбинира тройно действие в помощ на сърдечно-съдовата система и в частност на сърцето. Продуктът елиминира усещанията за умора и изтощение и тонизира сърдечния мускул, като подобрява сърдечните съкращения и притока на кислород. 

Глогът нормализира сърдечния ритъм и повлиява обменните процеси в миокарда. С напредване на възрастта сърцето се нуждае от допълнителни грижи, т.к. се появяват неразположение в следствие на физически натоварвания. Продължителният прием на препарати, съдържащи глог подобрява работата на сърдечния мускул, увеличава притока на кислород към клетките, подкрепя изпомпването на оптимално количество кръв, регулира холестерола в кръвта, намалява артериалното налягане и защитава клетките от оксидативен стрес.

Коензимът Q10 представлява витаминоподобна субстанция, която подпомага имунната система и множество функции в човешкия организъм. Клетките на сърцето са наситени с този коензим, поради необходимостта им от голямо количество енергия, а наличието му във Фитокардин го допълва. Субстанцията доказано забавя процесите на стареене в организма и чрез поредица от механизми доставя така необходимата енергия на клетките.

Магнезият минимизира риска от сърдечно-съдови неразположения и подсилват естествената издръжливост на организма при физическо натоварване. Съдоразширяващото му действие понижава артериалното кръвно налягане.

КОЛИЧЕСТВО СЪДЪРЖАНИЕ В 2БР КАПСУЛИ:

  • Екстракт от глог (Crataegus monogyna extract) 200mg;
  • Коензим Q10 20mg;
  • Магнезий 82mg.

СЪХРАНЕНИЕ

На проветриво, сухо място, при стайна температура между 5°C и 25°C, защитено от пряка слънчева светлина, недостъпно за малки деца, в оригинална опаковка.

ФОРТЕКС НУТРАСЮТИКАЛС е изцяло българска компания производител на хранителни добавки и козметика. Продуктите са насочени в полза на човешкото здраве - профилактика, превенция и терапия чрез природни екстракти. Формулите са разработени така, че да се минимализират или отстранят възможни странични ефекти при употребата на препаратите. Иновативните комбинации от съставки се основават на съвременни достижения в диетиката и фармацията.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: По 1 капсула сутрин и вечер по време на хранене.
Особености на прием: Да се приема по време на хранене
Брой таблетки/дози 30
За колко време е приемът: 15 дни
Активна съставка: Глог, Коензим Q10, Магнезий
С каква цел се приема? Защита на сърдечно-съдова система, Нормализира кръвното налягане, Нормализира сърдечно-съдовата дейност, Понижава холестерола, Сърдечно-съдово здраве
Спада към: Антиоксидант, Имуностимулатор, Ко-ензим, Намалява умора и изтощение, Повишава физическата издръжливост, Подпомага кръвоносната система, Подпомага работата на сърцето, Регулира холестерола в кръвта
В лекарствената форма, при еднократeн прием, максимална доза ли се приемa: Да
Човешка система: Сърдечна-съдова система
Лекарствена форма на прием: Капсули
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Подходящ ли е за диабетици: Да
Марка Fortex
Производител: Фортекс Нутрасютикалс ООД България
Страна производител: България
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ФИТОКАРДИН 30 капсули ФОРТЕКС | FITOCARDIN 30 caps FORTEX

Може би ще проявите интерес и към следните продукти