НАТУРАЛАКС 3 (С АЛОЕ ВЕРА) 430мг капсули 100 бр. НЕЙЧЪР’С УЕЙ | NATURALAX 3 (WITH ALOE VERA) 430mg caps 100s NATURE'S WAY
Кат. №
2891

Наличност: В наличност

Хранителна добавка със 7 билки за редовно изхождане. Натурален продукт стимулиращ нормалния ритъм на дефекация.

чети още

Нормална цена: 24,98 лв.

Special Price 23,23 лв.

Поръчай по телефон 0887 150 005
Описание

Детайли

В нашето съвремие запекът е сериозен проблем за много голям брой хора. Сред причините за него са заседналия начин на живот с липса на достатъчно движение, бедната на фибри диета, нестабилният дневен ритъм и др. Освен дискомфортът свързан с това състояние (проблем, който не бива да бъде подценяван) запекът води и до задържане на фекалиите в дебелото черво. Това е свързано с протичане на процеси на ферментация и гниене, които са вредни не само за лигавицата не дебелото черво, но и за целия организъм, защото се пренасят с кръвния и лимфния ток до черния дроб и всички останали органи. В резултат на запека в дебелото черво се намножават бактерии, които допълнително дразнят лигавицата му и произвеждат допълнителни количества токсини. Всички тези отпадни продукти увреждат лигавицата на червото и в дългосрочен план могат да станат причина за възникване на рак на дебелото черво. Освен това поради повишеното налягане, необходимо за изтласкването на фекалиите, засегнатите често развиват болезнени хемороиди.

Решение на този сериозен проблем предлага Натуралакс 3. Това е натурален продукт създаден от Нейчър‘с Уей, включващ в състава си 7 билки подобряващи чревната моторика, а именно – алое вера, кора от американски орех, семена от копър, джинджифил, каскара саграда (американски зърнастец), листа от малина и мента. Всички тези билки повлияват благоприятно консистенцията на изпражненията. Голям брой от тях съдържа антиоксиданти, дъбилни вещества и антисептици, които оказват благотворно влияние върху съотношението полезни/вредни бактерии в дебелото черво. Натуралакс 3 е идеалното средство да се справите със запека и произтичащите от него проблеми.

NATURE'S WAY (НЕЙЧЪРС УЕЙ) е създадена през 1968г от Том Мърдок. NATURE'S WAY впряга лечебната сила на растенията за подобряване на здравето. Марката е притежател на TRU-ID сертификат, който от своя страна е независима програма за тестове на чистотата и автентичността на продуктите. Висококачествените и чисти съставки без съдържание на ГМО са в основата на философията на бранда. Уникалността на всеки продукт се крие в баланса между традиционната медицина и съвременната наука. NATURE'S WAY се придържа към Добрите производствени практики (GMP), което е поредното доказателство за поддържането на висок стандарт в процеса на работа.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: През устата. За възрастни и деца над 15г по 2 капсули дневно. За деца над 12г – по 1 капсула дневно.
Брой таблетки/дози 100
За колко време е приемът: За месец и три седмици
Активна съставка: Алое вера, Джинджифил, Каскара саграда, Копър, Мента
С каква цел се приема? Подобряване на храносмилането
Спада към: Подобрява чревната функция
Човешка система: Хранителна система
Лекарствена форма на прием: Капсули
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Подходящ ли е за диабетици: Да
На растителна основа: Да
Марка Nature's Way
Производител: Nature's Way
Страна производител: САЩ
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: НАТУРАЛАКС 3 (С АЛОЕ ВЕРА) 430мг капсули 100 бр. НЕЙЧЪР’С УЕЙ | NATURALAX 3 (WITH ALOE VERA) 430mg caps 100s NATURE'S WAY

Може би ще проявите интерес и към следните продукти