ХИТОЗАН КАФЕ 12 сашета ФОРТЕКС | CHITOZAN COFFEE 12s FORTEX
Кат. №
3731

Наличност: Неналичен

Свързва се с мазнините в стомашно-чревния тракт и не позволява тяхното усвояване от организма. Подходящ при превенция и борба със затлъстяване. Подпомага качеството на метаболизма и сърдечната дейност.

Намаляване на теглото.

чети още
13,95 лв.
Описание

Детайли

ДЕТАЙЛИ НА ПРОДУКТА

Хитозан кафе на Фортекс е наричан още капан за мазнини. Продуктът представлява хранителна добавка с фокус върху редукцията на наднорменото тегло и повишаване качеството на имунната система. 100% натурален произход - на основата на хитинови обвивки на ракообразни, които съдържат фибри и естествени хранителни влакна абсорбиращи излишните мазнини в хранителната система на човека преди тяхното усвояване. Хитозан е доказал своята ефикасност чрез редица резултати:

 • регулира и поддържа здравословно тегло;
 • абсорбира мазнините още в стомашно-чревния тракт преди тяхното усвояването от организма;
 • помага за по-лесното извеждане от организма на усвоените мазнини;
 • регулира нивото на лошия и добрия холестерол в кръвта;
 • участва в обмяната на веществата и работата на храносмилателната система;
 • ускорява процеса на зарастване на рани;
 • подпомага регулацията на кръвното налягане.
Хитозанът повлиява благоприятно имунната система чрез своите антибактериални, антимикотични и антивирусни свойства. Подпомага усвояването на калций, което заздравява зъбите и костите. Намалява наличието на урея и хлориди в кръвния поток, което се отразява благоприятно на кръвното налягане при хипертония. Подобрява обмяната на веществата, функцията на стомашно-чревния тракт и храносмилателната система. Продуктът има качеството да абсорбира до 5 пъти повече мазнини от собственото си тегло и това го прави изключително подходящ при борба с превенция на ред заболявания, свързани със затлъстяване.
 
L-карнитинът участва в регулацията на метаболизма и нормалното ниво на сърдечна дейност. Тонизира организма, подсилва работоспособността и издръжливостта. Осъществява преноса на мастни киселини в митохондриалния матрикс - там те се разрушават, в следствие на което се отделя енергия и по този начин мазнините се преобразуват в енергия. 
 
Хромът подтиска желанието за консумация на сладки храни и регулира концентрацията на кръвната захар като подпомага усвояването на глюкоза в клетките. Участва в оптимизирането на метаболизма на хранителните вещества чрез по-лекото усвояване на инсулин. Изгаря мазнините и подпомага натрупването на мускулна маса.

Несмилаем продукт от човешкия организъм.

Приемът на Хитозан е препоръчително да бъде съпътстван от подходящ хранителен режим и съответната физическа активност.

Не се препоръчва при непоносимост към Хитозан, хитин и морски продукти.

КОЛИЧЕСТВО СЪДЪРЖАНИЕ В 1БР САШЕ:

 • Хитозан 200mg;
 • L-карнитин 200mg;
 • Хром (хром пиколинат) 100μg;
 • Кафе инстантно 2000mg.

СЪХРАНЕНИЕ

На проветриво, сухо място, при стайна температура между 5°C и 25°C, защитено от пряка слънчева светлина, недостъпно за малки деца, в оригинална опаковка.

ФОРТЕКС НУТРАСЮТИКАЛС е изцяло българска компания производител на хранителни добавки и козметика. Продуктите са насочени в полза на човешкото здраве - профилактика, превенция и терапия чрез природни екстракти. Формулите са разработени така, че да се минимализират или отстранят възможни странични ефекти при употребата на препаратите. Иновативните комбинации от съставки се основават на съвременни достижения в диетиката и фармацията.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: По 1 саше дневно, разтворено в желаното от вас количество топла вода.
Особености на прием: Да се приема преди хранене
Брой таблетки/дози 12
За колко време е приемът: 12 дни
Активна съставка: L-карнитин, Кофеин, Хитозан, Хром
С каква цел се приема? Понижава холестерола, Регулира теглото
Спада към: Антибактериално действие, Антивирусно действие, Антимикотично действие, Имуностимулатор, Намалява умора и изтощение, Намаляване на теглото, Нормализира кръвното налягане, Повишава физическата издръжливост, Поддържа добър метаболизъм, Подобрява метаболизма, Подобрява храносмилането, Подобрява чревната функция, Подпомага храносмилателната система, Подсилва зъбите, Подсилва костите, Регулира нивото на кръвната захар, Регулира холестерола в кръвта, Увеличава мускулната маса
В лекарствената форма, при еднократeн прием, максимална доза ли се приемa: Да
Човешка система: Общо действие /укрепващо/ – върху целия организъм, Сърдечна-съдова система, Хранителна система, Нервна система
Лекарствена форма на прием: Сашета /Прахчета/
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Подходящ ли е за диабетици: Да
Марка Fortex
Производител: Фортекс Нутрасютикалс ООД България
Страна производител: България
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ХИТОЗАН КАФЕ 12 сашета ФОРТЕКС | CHITOZAN COFFEE 12s FORTEX

Може би ще проявите интерес и към следните продукти