Безплатна доставка при поръчка над 70лв. (до 1кг.)
Кошница (0) 0,00 лв.
ХЪДЖИС Мокри кърпички За път 24бр | HUGGIES Wet wipes Travel pack 24s

Детайли

Свойства на продукта: HUGGIES Мокри кърпички Travel pack съдържат 99% вода и са в удобна мини разфасовка. Естествените им съставки ги правят идеални за ползване от всички. Кърпичките са хипоалергенни и са подходящи дори за раздразнена и чувствителна кожа. Благодарение на изчистения си състав и натуралните абсорбиращи влакна, от които са направени, HUGGIES Мокри кърпички балансират рН нивото на кожата до естественото и така я успокояват и предотвратяват възпаления, като я оставят по-мека от всякога. Осигурете истински комфорт на Вас и на Вашето бебе!


Без алкохол, парабени и парфюми.

Дерматологично тествани.

 

Начин на употреба: Издърпва се необходимият брой кърпички от отвора на пакета, след което той се затваря, за да се запази влажността на останалите. Нежно се почистват замърсените зони.HUGGIES е бранд на американската фирма Kimberly-Clark, който произвежда бебешки пелени и влажни кърпички. Разработени са през 1968, а на пазара са пуснати през 1978 година. Продуктите на марката са изработени от естествени материали и съставки, хипоалергенни са и са съобразени с изискванията за безопасност на ЕС.

Вдъхновени от майчината прегръдка, HUGGIES създават програмата No Baby Unhugged ("Нека няма бебе, за което да няма прегръдка") - програма, в която участват доброволци и осигуряват прегръдки за бебета, намиращи се в реанимация в различни болници в САЩ, и които по някаква причина не могат да бъдат с родителите си. Доказано е, че прегръдката успокоява новородените, уравновесява пулса им, действа им дори лечебно. Затова HUGGIES даряват продуктите си на болници в САЩ, които са се включили в No Baby Unhugged програмата - защото всеки има нужда от прегръдка и HUGGIES знае това.

 

Допълнителна информация

Марка ХЪДЖИС
Производител: Kimberly-Clark
Страна производител: САЩ
С аромат на: Според състава на продукта
Продуктова серия Мокри кърпи
Част от тялото: ---
Как се употребяват кърпичките? За бебешка хигиена, За хигиена на ръцете
Антибактериални ли са? Не
Съдържат ли алкохол? Не
pH Неутрално/Балансирано
Подходящи ли са за бебета и деца? Да

Подобни продукти

Напишете своето собствено мнение

Продуктите на тази страница не са предназначени да лекуват, диагностицират и/или предпазват от болести.
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна.