ТРЕНДИ Мокри кърпички 15бр | TRENDY Wet wipes 15s
Кат. №
6312

Наличност: В наличност

Меки, нежни, в удобна разфасовка.

чети още
0,50 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Свойства на продукта: TRENDY Мокри кърпички почистват нежно, без да изсушават кожата. Имат неутрално рН и не съдържат алкохол, което ги прави подходящи за ежедневна употреба. 

Дерматологично тествани.

 

Начин на употреба: Издърпва се необходимият брой кърпички от отвора на пакета, след което той се затваря, за да се запази влажността на останалите. Нежно почистете замърсените зони.

Марката TRENDY на българската фирма АВАНС включва разнообразни продукти с широко приложение в бита: мокри кърпи, памук, аерозолни препарати. Произведени от висококачествени материали и суровини, те отговарята на всички изисквания за безопасност.


АВАНС е българска компания, създадена през 1998 г. в гр. Габрово, където са и главният ѝ склад и офис. Разполага още със складови бази в София, Пловдив, Варна и Враца. Търговската дейност на компанията е свързана с козметични, бебешки и аерозолни продукти. Фирмата разполага с богат асортимент собствено производство и е също дистрибутор на качествени български и чуждестранни марки. АВАНС е с модерна и иновативна концепция и предлага качествени продукти както на българския, така и на пазара на Балканите.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Марка Trendy
Страна производител: България
Как се употребяват кърпичките? За почистване на различни повърхности в дома и офиса, За хигиена на ръцете
pH Неутрално/Балансирано
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ТРЕНДИ Мокри кърпички 15бр | TRENDY Wet wipes 15s

Може би ще проявите интерес и към следните продукти