Безплатна доставка при поръчка над 70лв. (до 1кг.)
Кошница (0) 0,00 лв.
ТРЕНДИ Мокри кърпички 15бр | TRENDY Wet wipes 15s

Детайли

Свойства на продукта: TRENDY Мокри кърпички почистват нежно, без да изсушават кожата. Имат неутрално рН и не съдържат алкохол, което ги прави подходящи за ежедневна употреба. 

Дерматологично тествани.

 

Начин на употреба: Издърпва се необходимият брой кърпички от отвора на пакета, след което той се затваря, за да се запази влажността на останалите. Нежно почистете замърсените зони.

Марката TRENDY на българската фирма АВАНС включва разнообразни продукти с широко приложение в бита: мокри кърпи, памук, аерозолни препарати. Произведени от висококачествени материали и суровини, те отговарята на всички изисквания за безопасност.


АВАНС е българска компания, създадена през 1998 г. в гр. Габрово, където са и главният ѝ склад и офис. Разполага още със складови бази в София, Пловдив, Варна и Враца. Търговската дейност на компанията е свързана с козметични, бебешки и аерозолни продукти. Фирмата разполага с богат асортимент собствено производство и е също дистрибутор на качествени български и чуждестранни марки. АВАНС е с модерна и иновативна концепция и предлага качествени продукти както на българския, така и на пазара на Балканите.

Допълнителна информация

Производител: Аванс Трейд ЕООД
Страна производител: България
С аромат на: Не
Продуктова серия ---
Част от тялото: ---
Как се употребяват кърпичките? За почистване на различни повърхности в дома и офиса, За хигиена на ръцете
Антибактериални ли са? Не
Съдържат ли алкохол? Не
pH Неутрално/Балансирано
Подходящи ли са за бебета и деца? Не
ТРЕНДИ Мокри кърпички 15бр | TRENDY Wet wipes 15s

Подобни продукти

Напишете своето собствено мнение

Продуктите на тази страница не са предназначени да лекуват, диагностицират и/или предпазват от болести.
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна.