Мокри кърпи 56бр НЕЙЧЪРЪЛ КЕЪР ХЪДЖИС | Wet wipes 56s NATURAL CARE HUGGIES
Кат. №
6252

Наличност: В наличност

Мокри кърпи с 99% вода за нежно и естествено почистване.

чети още
3,25 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Свойства на продукта: HUGGIES Мокри кърпички Natural Clean съдържат 99% вода за най-нежното почистване на най-деликатната кожа - бебешката, и 1% съставки,  които са изцяло натурални и дерматологично тествани специално за чувствителна кожа. Кърпичките са хипоалергенни и са подходящи дори и върху раздразнени участъци. Благодарение на изчистения си състав и натуралните абсорбиращи влакна, от които са направени, HUGGIES Natual Clean балансират рН нивото на кожата до естественото и така я успокояват и предотвратяват възпаления. Осигурете истински комфорт на Вашето бебе!


Без алкохол, парабени и парфюми.

Дерматологично тествани.

 

Начин на употреба: Издърпва се необходимият брой кърпички от отвора на пакета, след което той се затваря, за да се запази влажността на останалите. Нежно се почистват замърсените зони.HUGGIES е бранд на американската фирма Kimberly-Clark, който произвежда бебешки пелени и влажни кърпички. Разработени са през 1968, а на пазара са пуснати през 1978 година. Продуктите на марката са изработени от естествени материали и съставки, хипоалергенни са и са съобразени с изискванията за безопасност на ЕС.

Вдъхновени от майчината прегръдка, HUGGIES създават програмата No Baby Unhugged ("Нека няма бебе, за което да няма прегръдка") - програма, в която участват доброволци и осигуряват прегръдки за бебета, намиращи се в реанимация в различни болници в САЩ, и които по някаква причина не могат да бъдат с родителите си. Доказано е, че прегръдката успокоява новородените, уравновесява пулса им, действа им дори лечебно. Затова HUGGIES даряват продуктите си на болници в САЩ, които са се включили в No Baby Unhugged програмата - защото всеки има нужда от прегръдка и HUGGIES знае това.

 

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Марка HUGGIES
Производител: Kimberly-Clark
Страна производител: САЩ
С аромат на: Според състава на продукта
Продуктова серия Мокри кърпи
Как се употребяват кърпичките? За бебешка хигиена
pH Неутрално/Балансирано
Подходящи ли са за бебета и деца? Да
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: Мокри кърпи 56бр НЕЙЧЪРЪЛ КЕЪР ХЪДЖИС | Wet wipes 56s NATURAL CARE HUGGIES

Може би ще проявите интерес и към следните продукти