ЕЛГИДИУМ КИДС Паста за зъби ГОРСКИ ПЛОДОВЕ 2-6г 50мл | ELGYDIUM KIDS Toothpaste RED BERRIES FLAVOUR 2-6y 50ml
Кат. №
4624

Наличност: В наличност

За деца 2-6 години.

чети още

Нормална цена: 8,69 лв.

Special Price 6,99 лв.

Поръчай по телефон 0887 150 005
Описание

Детайли

ЕЛГИДУМ ДЖУНИЪР Паста за зъби ГОРСКИ ПЛОДОВЕ  е флуоридна, антикариесна паста за деца от 2 до 6 годишна възраст. Гелообразна, нискоабразивна структура, която щади зъбния емайл и нежните детски венци. ELGYDIUM KIDS Toothpaste RED BERRIES FLAVOUR подобрява защитата на млечните зъбки от кариеси. Навикът за миене на зъбите от ранна детска възраст е изключително важен за ефективната устна хигиена в бъдеще. Приятният вкус на горски плодове се харесва на детето, а миенето на зъбките се превръща в лесно и приятно занимание.

Пастата е подходяща за всекидневна употреба.

 

Начин на употреба

Препоръчителното количество паста е колкото грахче. Окуражавайте детето да изплаква и изплюва пяната от пастата, а не да я преглъща. Използвайте сутрин и вечер. За още по-добри резултати препоръчваме детски четки за зъби ELGYDIUM за съответната възраст.

Марката ELGYDIUM е притежание на лаборатории Pierre Fabre Oral Care. Продуктовата гама на ELGYDIUM обхваща всички аспекти от оралната хигиена, както за козметични цели, така и за медицински - четки, пасти и конци за зъби, води за уста и интердентални четки. Продуктите с марка ELGYDIUM са резултат от иновации, технологии и сътрудничество между практикуващи лекари, лицево-челюстни хирурзи и дентални специалист. В продължение на 40г ELGYDIUM се развива, израства и заема водеща позиция в 65 държави.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Марка ELGYDIUM
Производител: Pierre Fabre Medicament
Страна производител: Швейцария
Продуктова серия ПАСТА ЗА ЗЪБИ
Подходящо за: Деца от 2 до 6 години
Предназначение: Анти-кариес
С вкус на: С вкус на горски плодове
Съдържание на флуорид: Да
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ЕЛГИДИУМ КИДС Паста за зъби ГОРСКИ ПЛОДОВЕ 2-6г 50мл | ELGYDIUM KIDS Toothpaste RED BERRIES FLAVOUR 2-6y 50ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти