ЕЛАНСИЛ СЛИМ ДИЗАЙН срещу упорит целулит 200мл | ELANCYL SLIM DISIGN Cellulite Rebelle 200ml
Кат. №
5559

Наличност: Неналичен

Иновативна грижа за силуета.

чети още
65,47 лв.
Описание

Детайли

СВОЙСТВА НА ПРОДУКТА: SLIM DESIGN от серията антицелулитни продукти на ELANCYL е 3D коренна промяна за портокаловата кожа с тройно действие. Кофеинът е една от уникалните съставки, разграждащ мазнините и благодарение на който те се осовобождават от кожатаБръшлянът освен лековити и освежаващи действия спомага за еластичността и стегнатостта на кожата, а салацията е перфектен помощник за борбата с целулита с нейното свойство да омекотява и изглажда портокаловата кожа. Според клинично проучване резултатите след употреба на SLIM DESIGN на ELANCYL са видими след 7 дни, кожата е по-стегната, тонизирана и гъвкава.  

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Нанесете след баня върху суха и чиста кожа. Наблегнете върху проблемните зони - бедра, седалище, задна част на колената.

 

 

 

Историята на ELANCYL започва преди 40 години и до ден днешен продуктите доказват ефикасност в желанията на жените да бъдат красиви. Проучвания и изследвания  на марката показват, че много от активните съставки в продуктите се грижат за стегната, тонизирана, енергизирана и добре изглеждаща кожа. ELANCYL е грижата по време на бременност, рязко сваляне или качване на килограми, ЕLANCYL помага на жените в търсенето на идеалната фигура, като осигурява целенасочена и ефективна грижа за тялото.


AКТИВНИ СЪСТАВКИ на продуктите ELANCYL : 

  • Kофеинов комплекс 3D -  уникален комплекс от активни анти-укрепващи плодове от 10 години на изследвания, съчетава уникална комбинация от изключителни активи с доказана ефикасност: бръшлян, кофеин и за първи път един-единствен растителен актив - Salacia, която действа директно върху тяхното втвърдяване на съединителната тъкан, една от основните отговорни за появата на целулит.
  • Cecropia / Caffeineуникално действие върху цялата липолитична верига на разграждане, прави възможно триглицеридите, съдържащи се в адипоцита, да се трансформират в свободни мастни киселини, като те могат да бъдат унищожени.
  • GP4G е молекула, получена от морската биотехнология, която насърчава клетъчното пробуждане, за да активира метаболизма по време на сън.
Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид продукт: Антицелулитен гел/крем
Част от тялото: За бедра
Тип кожа: Акнеична
Тип коса: -
Дневен/Нощен/Комбиниран Комбиниран
Подходящо: За жени, За мъже
С аромат на: -
Може ли да се използва от бременни? Няма данни
Марка ELANCYL
Производител: Pierre Fabre Medicament
Страна производител: Франция
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ЕЛАНСИЛ СЛИМ ДИЗАЙН срещу упорит целулит 200мл | ELANCYL SLIM DISIGN Cellulite Rebelle 200ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти