ЕЛАНСИЛ СЛИМ ДИЗАЙН Срещу упорит целулит НОЩЕН 200мл | ELANCYL SLIM DESIGN NIGHT 200ml
Кат. №
5560

Наличност: Неналичен

Иновативна нощна грижа за силуета.

чети още
69,90 лв.
Описание

Детайли

СВОЙСТВА НА ПРОДУКТА: SLIM DESIGN NIGHT на ELANCYL e перфектната нощна грижа за тялото. Цекропия и кофеин са едни от съставките в продукта, които имат освобождаващо и разграждащо мазнините действие, бръшлянът има успокояващо и стягащо действие, а съчуанският пипер спомага за намалянето на появата на мастни клетки. Нощната активна съставка в SLIM DESIGN NIGHT на ELANCYL - GP4G  активира метаболизма по време на сън. Финната текстура на кремът се абсорбира бързо от кожата и доставя истинска наслада при нанасянето му. 

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Нанесете след баня върху суха и чиста кожа вечер преди лягане. Наблегнете върху проблемните зони като втривате с нежни масажиращи движения.

 

 

 

Историята на ELANCYL започва преди 40 години и до ден днешен продуктите доказват ефикасност в желанията на жените да бъдат красиви. Проучвания и изследвания  на марката показват, че много от активните съставки в продуктите се грижат за стегната, тонизирана, енергизирана и добре изглеждаща кожа. ELANCYL е грижата по време на бременност, рязко сваляне или качване на килограми, ЕLANCYL помага на жените в търсенето на идеалната фигура, като осигурява целенасочена и ефективна грижа за тялото.


AКТИВНИ СЪСТАВКИ на продуктите ELANCYL : 

  • Kофеинов комплекс 3D -  уникален комплекс от активни анти-укрепващи плодове от 10 години на изследвания, съчетава уникална комбинация от изключителни активи с доказана ефикасност: бръшлян, кофеин и за първи път един-единствен растителен актив - Salacia, която действа директно върху тяхното втвърдяване на съединителната тъкан, една от основните отговорни за появата на целулит.
  • Cecropia / Caffeineуникално действие върху цялата липолитична верига на разграждане, прави възможно триглицеридите, съдържащи се в адипоцита, да се трансформират в свободни мастни киселини, като те могат да бъдат унищожени.
  • GP4G е молекула, получена от морската биотехнология, която насърчава клетъчното пробуждане, за да активира метаболизма по време на сън.
Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид продукт: Антицелулитен гел/крем
Част от тялото: За бедра
Тип кожа: Всички
Тип коса: -
Дневен/Нощен/Комбиниран Нощен
Подходящо: За жени, За мъже
С аромат на: -
Може ли да се използва от бременни? Няма данни
Марка ELANCYL
Производител: Pierre Fabre Medicament
Страна производител: Франция
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ЕЛАНСИЛ СЛИМ ДИЗАЙН Срещу упорит целулит НОЩЕН 200мл | ELANCYL SLIM DESIGN NIGHT 200ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти