ЕЛАНСИЛ Oлио за грижа при стрии 150мл | ELANCYL Huile de soin vergetures 150ml
Кат. №
5566

Наличност: Неналичен

Намаля появата на стрии.

чети още
46,94 лв.
Описание

Детайли

СВОЙСТВА НА ПРОДУКТА: Олиото за грижа против стрии на ELANCYL улеснява защитата и намаля появата на стрии по време на бременност. Активните съставки са с 99%  натурален произход: 

  • масло от шафран - подобрява структурата и цялостния облик на кожата, има овлажняващи свойства и антиоксидантно действие;
  • вечерна иглика - намаля изсушаването на кожата;
  • камелина - запазва еластичността на кожата;

Олио за грижа против стрии на ELANCYL е сигурност по време на бременност и по време на кърмене, олио за грижа против стрии на ELANCYL е ефикасност срещу стрии - подарете си момент на отмора и приятен масаж.

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Нанесете след баня върху суха и чиста кожа. Започнете от корема като масажирате в посока по часовниковата стрелка,преминете към ханша и горната част на бедрата (отпред и отзад) с въртеливи движения и след това с кръгови движения преминете и върху гърдите.

 

 

 

Историята на ELANCYL започва преди 40 години и до ден днешен продуктите доказват ефикасност в желанията на жените да бъдат красиви. Проучвания и изследвания  на марката показват, че много от активните съставки в продуктите се грижат за стегната, тонизирана, енергизирана и добре изглеждаща кожа. ELANCYL е грижата по време на бременност, рязко сваляне или качване на килограми, ЕLANCYL помага на жените в търсенето на идеалната фигура, като осигурява целенасочена и ефективна грижа за тялото.


AКТИВНИ СЪСТАВКИ на продуктите ELANCYL : 

  • Kофеинов комплекс 3D -  уникален комплекс от активни анти-укрепващи плодове от 10 години на изследвания, съчетава уникална комбинация от изключителни активи с доказана ефикасност: бръшлян, кофеин и за първи път един-единствен растителен актив - Salacia, която действа директно върху тяхното втвърдяване на съединителната тъкан, една от основните отговорни за появата на целулит.
  • Cecropia / Caffeineуникално действие върху цялата липолитична верига на разграждане, прави възможно триглицеридите, съдържащи се в адипоцита, да се трансформират в свободни мастни киселини, като те могат да бъдат унищожени.
  • GP4G е молекула, получена от морската биотехнология, която насърчава клетъчното пробуждане, за да активира метаболизма по време на сън.
Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид продукт: Олио
Част от тялото: За бедра, За гърди, За корем
Тип кожа: Всички
Тип коса: -
Дневен/Нощен/Комбиниран Комбиниран
Подходящо: За жени
С аромат на: -
Може ли да се използва от бременни? Да
Марка ELANCYL
Производител: Pierre Fabre Medicament
Страна производител: Франция
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ЕЛАНСИЛ Oлио за грижа при стрии 150мл | ELANCYL Huile de soin vergetures 150ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти