МУСТЕЛА Матерните крем с тройно 3в1 действие против стрии 150мл | MUSTELA Maternite strech marks 3in1 action 150ml
Кат. №
12452

Наличност: В наличност

Крем за предотвратяване появата на стрии.

чети още
43,42 лв.
Поръчай по телефон 0887 150 005
Описание

Детайли

Кремът с двойно действие на МУСТЕЛА предотвратява появата на стрии. Предназначен за бременни и майки, той има доказана ефективност със своите ефикасни съставки от галактоарабинан, пчелен восък и пептиди от авокадо. Вече няма да усещате опънатост и дискомфорт, защото богатото му съдържание на клинично доказани съставки ще спомогне да почуствате кожата си хидратирана, еластична, без възможност за поява на стрии.

96 процента от жените, които са изпробвали крема с двойно действие против стрии  на МУСТЕЛА показват поразителен ефект от липса на проблемна кожа след раждане. Използвайте от първия ден на бременността и ще предпазите кожата от неприятните ефекти на разтягането й. Минимални алергични реакции, както и безопасност за Вашето бебе през цялата бременност.

 

 

 

Марката Mustela е строго насочена към грижата за бебешката кожа и тази на бременните жени. С над 60-годишният си опит в дерматологичните изследвания марката предоставя широка гама от продукти, които да удовлетворят всяка нужда на кожата. Нежните формули с 92% съставки от естествен произход предпазват и се грижат за кожата в специфични периоди от живота на бебето и жената. Продуктите на Мустела се предлагат в аптеките на над 100 страни по целия свят и са предпочитан избор на много жени и родители.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид продукт: Крем/Лосион за тяло
Част от тялото: За крака, За тяло
Тип кожа: Всички
Подходящо: За жени
С аромат на: Момина Сълза
Може ли да се използва от бременни? Да
Продуктова серия MATERNITY / Бременни и майки
Марка Mustela
Производител: Mustela
Страна производител: Франция
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: МУСТЕЛА Матерните крем с тройно 3в1 действие против стрии 150мл | MUSTELA Maternite strech marks 3in1 action 150ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти