КОКОБО 50мг 60 твърди капсули ВЕЛЕВИ ФАРМА | COCOBO 50mg 60 hard gels VELEVI PHARMA
Кат. №
5251

Наличност: В наличност

Препоръчва се при хора с проблеми с храносмилателния тракт, като газове и дискомфорт.

Хранителна добавка за добро храносмилане.

чети още
14,25 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Хранителната добавка COCOBO на VELEVI PHARMA съдържа три лечебни растения, виреещи на нашата територия-Копър, Кориандър и Босилек. При нарушено храносмилане има малко количество ензимите в стомаха и храната не се разгражда напълно. От там идват образуването на газове и тежест в корема.Комбинацията между тези съставки действа благоприятно на храносмилателния тракт. Те помагат за произвеждането на секреция на храносмилателните ензими, като по този начин храносмилането се подобрява, а газовете и подуването изчезват.  

Редовният прием на COCOBO на VELEVI PHARMA Ви гарантира:

  • Регулиране на стомашно-чревния тракт
  • По-добро храносмилане
  • Лесно усвояване на храната от организма
  • Без подуване, газове, гастрит и колит
  • Подпомагане на моториката на храносмилателния тракт.

Лекувитите билки копър, кориандър и босилек, съдържащи се в COCOBO успокояват и потушават възпалителни процеси в организма. Подпомагат храносмилането и усвояването на храната и стимулират панкреаса да произвежда повече храномислателни ензими. Във всяка 1 капсула от 50mg се съдържат  концентрат от Босилек 10 мг, семена на Копър 15 мг и семена на кориандър 25 мг. COCOBO има цялостно влияние върху храносмилането, като помага в много аспекти. Той е нетоксичен, естествен и природен продукт и може да се приема за по-дълъг период от време. Използването превантивно на продукта COCOBO, при хора предразположени към бъдещи проблеми с храносмилателния тракт и метеоризма дава гаранция, че няма да се появят патологии. Продуктът на VELEVI PHARMA е произведен от висококачествени природни съставки и е без странични реакции. Той е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене.

velevi pharma logo

„Велеви Фарма” ООД е създадена през 1996г. и са дистрибутори на собствена серия хранителни добавки, произведени от растения, типични за нашата територия. Фирмата е специализирана в производството на хранителни добавки. Лицензираният търговец разпространява собствена серия натурални продукти от лечебни растения. „Велеви Фарма” ООД търгува също с лекарствени продукти, медицински изделия и козметика. Артикулите са наф 15000 броя, а служителите във фирмата над 70. Тя цели да поддържа и лекува човешкото здраве. Една от основните идеи над, който работи фирмата е че "Трябва да мислим как да съхраним здравето си. То е безценно."

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: Приемайте по 1 капсула, половин час преди хранене на ден. При по-тежки нарушения в храносмилането по 2 капсули преди хранене, дневно.
Особености на прием: Да се приема преди хранене
Брой таблетки/дози 60
За колко време е приемът: Няма ограничение
Активна съставка: Босилек, Копър, Кориандър
С каква цел се приема? Защита на храносмилателна система, Подпомага гастроинтестиналния тракт, Укрепва стомашно-чревния тракт
Спада към: Поддържа добър метаболизъм, Подобрява метаболизма, Подобрява храносмилането, Подобрява чревната функция, Подпомага храносмилателната система
В лекарствената форма, при еднократeн прием, максимална доза ли се приемa: Да
С вкус на: Без вкус
Човешка система: Хранителна система
Лекарствена форма на прием: Капсули – твърди желатинови
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
На растителна основа: Да
Марка Велеви Фарма
Производител: Велеви Фарма ООД
Страна производител: България
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: КОКОБО 50мг 60 твърди капсули ВЕЛЕВИ ФАРМА | COCOBO 50mg 60 hard gels VELEVI PHARMA

Може би ще проявите интерес и към следните продукти