ПОДОБРЕН (НАПРЕДНАЛ) АЦИДОФИЛУС ПЛЮС растителни капсули 60 бр. СОЛГАР | ADVANCED ACIDOPHILUS PLUS veg.caps 60s SOLGAR
Кат. №
1272

Наличност: В наличност

Подобрен пробиотик с комбинация от L. acidophilus и B. lactis.

чети още

Нормална цена: 37,80 лв.

Special Price 33,26 лв.

Поръчай по телефон 0887 150 005
Описание

Детайли

Осигурява специално култивирани щамове на L. acidophilus и B. lactis, полезни микроорганизми, които оцеляват въпреки мощните киселини на стомаха. Те естествено пребивават в долната част на храносмилателния тракт, където са необходими за поддържането на здравословна чревна флора.

Advanced Acidophilus Plus е напреднал пробиотик, който използва полизахаридна матрица, състояща се от специално формулирана комбинация от помощните вещества. Тази матрица осигурява повишена стабилност при съхранение и защитава организмите, докато са изложени на стомашната киселина.

Продуктът помага за поддържане здравето на червата, при запек, кандидоза, диария, газове, както и при употреба на антибиотици, контрацептиви и кортикостероиди. Advanced Acidophilus Plus представлява иновативна пробиотична формула със специална система за пренасяне на благотворните бактерии в чревния тракт за максимално усвояване.

ВАЖНО! Продуктът следва да се съхранява в хладилник след отваряне!


Подходящо за вегетарианци.

Марката Solgar предоставя висококачествени и натурални хранителни добавки от 1947г. Мисията на Solgar е постигането на по-здравословен начин на живот чрез приема на иновативни и научно разработени продукти с безкомпромисно качество. Марката се нарежда сред водещите производители на хранителни добавки в световен мащаб, като разпростира дейността си в над 50 страни с гама от 450 продукта. Високостандартизираните суровини, с които се произвеждат продуктите се добиват от специалисти в различни географски райони на света. Опаковките представляват кехлибарени стъклени бутилки, които максимално запазват качествата на хранителните добавки и не замърсяват околната среда. Всички продукти с марка Solgar преминават проверка съгласно добрите производствени практики (GMP's: Good Manufacturing Practices) - проверяват се за трайност, устойчивост, чистота и достоверност на етикета.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: През устата. 1-2 капсули на ден с храна.
Особености на прием: Да се приема по време на хранене
Брой таблетки/дози 60
За колко време е приемът: За два месеца
Активна съставка: Ацидофилус
С каква цел се приема? Подобряване на храносмилането
Спада към: Пробиотик
С вкус на: С неутрален вкус
Човешка система: Общо действие /укрепващо/ – върху целия организъм
Лекарствена форма на прием: Капсули
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Подходящо ли е за вегетарианци и вегани? Веган, Вегетарианци
Марка SOLGAR
Производител: SOLGAR
Страна производител: САЩ
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ПОДОБРЕН (НАПРЕДНАЛ) АЦИДОФИЛУС ПЛЮС растителни капсули 60 бр. СОЛГАР | ADVANCED ACIDOPHILUS PLUS veg.caps 60s SOLGAR

Може би ще проявите интерес и към следните продукти